Poveste de Craciun – seara de a darui impreuna la Centrul Dianthis – Iasi

Vineri 20 Decembrie 2019
Iasi

„POVESTE DE CRĂCIUN” campanie de susinere a copiilor cu rezultate scolare deosebite, care se afla in situatii de risc.

Te invitam cu drag la o seara relaxanta in prag de sarbatoare langa bradul de Craciun, la o cana de ceai cald alaturi de familie, copii si prieteni. Vom impartasi ce inseamna pentru noi Spiritul Craciunului, vom canta colinde impreuna, vom povesti intamplari hazlii și vom crea povesti despre a darui si a primi, despre ce ne-a adus in viata faptul ca avem, am avut sau nu am avut posibilitatea sa studiem si sa ne implinim visurile. Copiii vor putea desena si vor putea scrie scrisori pentru Mos Craciun si pentru copiii pe care vor sa ii ajute sa isi continue studiile (si adultii, de asemenea).

Aceasta intalnire face parte din campania de sustinere a copiilor cu rezultate scolare deosebite, care se afla in situatii de risc – „Poveste de Craciun”, organizata de Centrul Dianthis. Ne dorim sa creem impreuna o comunitate tot mai mare de copii si adulti, deschisi si implicati in societatea in care traim cu totii, care isi doresc sa sustina alaturi de noi copiii din Iasi cu rezultate deosebite la invatatura, care se afla in situatii de risc si intampina dificultati materiale in a-si continua studiile.

Intalnirea va avea loc vineri 20 decembrie 2019, intre orele 18-20, la Centrul Dianthis din Iasi (str Brandusa, nr 2, zona Podul de Fier)

Participarea la eveniment se poate face pe baza unei donatii minime de 50 lei/ persoana sau a unei donatii maxime de cat puteti si doriti. In plus, puteti dona si rechizite scolare. Fondurile și rechizitele obtinute vor fi donate acestor familii.

Dacă nu reusiti sa participati la eveniment, puteti face donatii in contul Centrului Dianthis pana la data de 20 decembrie 2019, conform datelor de mai jos, cu mentiunea “donatie copii”:
Asociatia “Centrul pentru dezvoltare personala si psihoterapie Dianthis”, CIF – 27587501, cont IBAN – RO03INGB0000999906963614, ING Bank Iasi

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

De asemenea, persoanele juridice au posibilitatea sa ne sprijine in acest proiect prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit (pe care oricum il platesc la stat) catre asociatia noastra, printr-un contract de sponsorizare. In schimb, vor putea beneficia de promovare pe paginile online ale asociatiei.

Numarul de locuri este limitat. Pentru a rezerva locuri la eveniment, va rugam sa ne trimiteti email la adresa [email protected] sau la telefon 0758.317790.

Centrul Dianthis este o asociatie de psihoterapie si dezvoltare personala din Iasi, ce sprijina prin programele sale copiii, adolescentii si adultii, cat si implicarea oamenilor in comunitate.

Va asteptam cu inima deschisa alaturi de noi sa transformam visele unor copii in realitate, sa ne implicam activ la bunastarea societatii din care facem parte si astfel sa „scriem” o poveste de Craciun impreuna ….

Echipa Centrului Dianthis

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 20 Decembrie 2019

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL