Poveste de Crăciun. Spectacol de iarnă pentru toate vârstele | Constanța

Marți 20 Decembrie 2022
Constanta

Poveste de Crăciun este un spectacol dedicat sezonului de iarna inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens și adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, frumoasă, spusa cu mult umor și duioșie, pentru întreaga familie.

  • Poveste de Craciun, spectacol dupa “Colind de Craciun” de Charles Dickens
  • Unde? Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, Bulevardul Ferdinand 56, Constanța
  • Când? 20 Decembrie ora 18:00
  • Distributie: Celina Nitu, Gabriela Nita, Ruxandra Balasu, Claudia Dionise
  • Scenografia: Daniel Divrician

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

Este un spectacol numai bun de vizionat în prag de sărbatori- plin de farmec, de momente savuroase, dar și de învățături.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 20 Decembrie 2022

Program:
De la 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL