Povesti florale cu martisoare. Atelier creativ

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 01 Martie 2014

Atelier de martisoare florale pentru copii si parinti (grupa 4-10 ani) cu Oana Bernecher

povesti floraleE drept ca, martisoarele florale cu greu le poti prinde de gulerul camasii sau al rochitei, dar ti-l poti oferi tie sau cuiva drag, ca cel mai proaspat dar la inceput de primavara. In plus, tu esti cea/cel care iti alegi florile si ornamentele si vei lega la final snurul din alb si rosu.
Se spune ca, in prima zi a lunii martie, frumoasa Primăvară a ieșit la marginea pădurii și a observat cum, într-o poiană, într-o tufă de porumbari, de sub zăpadă răsare un ghiocel. Ea a hotărât să-l ajute și a început a da la o parte zăpada și a rupe ramurile spinoase. Iarna, văzând aceasta, s-a înfuriat și a chemat vântul și gerul să distrugă floarea. Ghiocelul a înghețat imediat. Primăvara a acoperit apoi ghiocelul cu mâinile ei, dar s-a rănit la un deget din cauza mărăcinilor. Din deget s-a prelins o picătură de sânge fierbinte care, căzând peste floare, a făcut-o să reînvie. În acest fel, Primăvara a învins Iarna, iar culorile mărțișorului simbolizează sângele ei roșu pe zăpada albă.

 

Atelierul de impletit flori este locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Detalii organizatorice 

Fiecare participant va realiza un aranjament pe care il va lua acasa

Durata atelier: 60/70 minute

Locuri disponibile: 10

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic).

10% reducere pentru frati!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Martie 2014

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL