Proiectul Zilele Portilor Deschise. Sanatate pentru Mame si Sugari

Joi 31 Octombrie 2013

Fundatia Crucea Alba  ne  invita la cea de a doua zi si ultima, din proiectul “Zilele Portilor Deschise”  joi, 31 octombrie 2013


samas

Tipuri de consiliere dintre care pot alege mamicile sau viitoarele mamici: – Consiliere privind Nutritia Gravidei (gravide) – Consiliere de Alaptare (mame cu bebelusi)
– Consiliere privind Nutritia Mamei care alapteaza (mame)
– Consiliere privind Diversificarea si Nutritia copilului (mame cu bebelusi si copii)

Invitam prin urmare toate mamele care doresc sa beneficieze de una din aceste tipuri de Consiliere sa completeze formularul
de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/1lbcWsZoFz5EkROW0Hi7MtbjfuyrdV1qXi_cfx6RDE1Y/viewform

Selectia beneficiarelor se va face pe principiul primul venit – primul servit, in conditiile respectarii conditiilor de mai sus.
Deasemenea, este important sa amintim mamelor care se vor inscrie la aceste Consilieri Gratuite ca Fundatia Crucea Alba respecta timpul si disponibilitatea tuturor profesionistilor in sanatate care vor oferi servicii in aceasta zi. Ca atare, rugam mamele inscrise sa vina la timp pentru consilierea programata sau sa anunte in avans daca nu mai reusesc sa ajunga la consiliere.

Suntem extrem de entuziasmati de prima editie a Portilor Deschise organizata de Fundatia Crucea Alba in cadrul Programului SAMAS alaturi de partenerii de la NUTRICIA si Crucea Rosie si abia asteptam sa ii vedem pe Asistentii SAMAS formati prin program, alaturi de mame.

Va reamintim ca prin programul SAMAS, Fundatia Crucea Alba alaturi de partenerii sai Nutricia si Crucea Rosie, isi propune să promoveze sănătatea maternă, atât în rândul mamelor, cât şi al cadrelor medicale, prin intermediul unui program de formare profesională care să aducă beneficii de ambele părţi.

In acest moment primii Asistenti SAMAS formati prin program pentru a oferi servicii mamelor au ajuns la faza de practica.

Obiectivul Programului SAMAS este ca Asistentii SAMAS sa interactioneze cat mai mult cu gravidele si mamele si sa comunice cu ele usor si eficient, dand sfaturi competente pentru a le ajuta sa traverseze cu succes sarcina, nasterea si perioada dupa nastere.

Formular de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/1lbcWsZoFz5EkROW0Hi7MtbjfuyrdV1qXi_cfx6RDE1Y/viewform
Contact: Fundatia Crucea Alba – Stra Parangului nr 43, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.380.74.11 / 0766.86.45.67
E-mail: [email protected] ; [email protected]
Persoana de contact:
Sinziana Ionita-Ciurez – 0727.316.224
[email protected]as.ro

Detalii Eveniment

Data:
Joi 31 Octombrie 2013

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Fundatia Crucea Alba

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Parangului Nr. 43

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL