Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Duminică 25 August 2019
Iasi

Ateneul Național din Iași și Marionnette Show vă invită Sâmbătă, 25 August 2019, de la ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, la spectacolul „Rapunzel”, desfășurat în cadrul proiectului „Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați”. Acces liber!

Pe prințesa cu cel mai lung și frumos păr o știe toată lumea! Rapunzel, după numele ei, trăiește o aventură încă de când era bebeluș iar falsa ei mamă dorește să o țină captivă pentru tot restul vieții în turn. Vrăjitoarea nu este deloc una înfricoșătoare, din contră, este foarte comică și foarte vorbăreață!

Dacă prințesa Rapunzel va reuși să scape din turn sau nu, dacă vrăjitoarea va deveni mai bună și dacă prințesa își va cunoaște adevărații părinți și se va întâlni cu prințul, puteți vedea Duminică, 25 August 2019, ora 11:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt!

La sfârșitul spectacolului copiii își vor da seama că o minciună duce la alte minciuni și că nu este bine să fim mincinoși, că nu este bine să fim egoiști, că nu trebuie să impunem celui de lângă noi cum să fie și ce să facă, că adevărul mereu iese la iveală, că iubirea poate schimba orice situație nefavorabilă și că fericirea ta construită pe tristețea și necazul altei persoane nu duce niciodată la o fericire de durată.

Unde? Pietonalul Ștefan cel Mare, Iași

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 25 August 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL