Regatul Inghetat. Teatru interactiv pentru copii – Pantalone

Duminică 26 Ianuarie 2020
București

O lume de basm, o poveste despre puteri magice, care ne conduce pe toți, copii și adulți, în minunatul regat Arendelle. Aici le vom cunoaște pe Ana și pe Elsa, jucăușele fiice ale regelui. Ele se iubesc enorm și se bucură de copilăria minunată pe care o trăiesc la palat.

Ba, mai mult, cu puterea Elsei de a se juca cu gheața într-un mod nemaîntâlnit, fetele își creează o lume a lor, încântătoare, în care apare și Olaf, un om de zăpadă haios, care le luminează jocul cu glumele lui despre țările calde. Ca în orice basm, însă, apare și neprevăzutul: fiica cea mare a regelui, Elsa, care s-a născut cu puteri magice, transformă totul în jur, fără să vrea, în gheață. Dar nimic nu e pierdut atunci când există iubire și respect: Elsa reușește să își controleze puterile și, împreună cu Ana, dejoacă planul lui Hans, iar Cristoff și Sven le vor fi prieteni devotați.

Un spectacol dinamic, plin de umor și, mai ales, de înțelesuri: dincolo de joaca lui Olaf, de bombăneala amuzantă a lui Sven, de exuberanța Anei, cu toții vom intra într-un basm, în care vom învăța că important e să nu ne fie teamă de cine suntem și să încercăm mereu să fim mai buni, mai iubitori.

Spectacolul durează 40’ iar actorii vor interpreta 7 personaje: Elsa, Ana, Regele, Olaf, Hans, Cristoff, Sven.

Unde? Hotel Novotel Bucharest City Centre, Calea Victoriei 37B, București

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Ianuarie 2020

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL