Rock the City 2017 – The Offspring, Bullet for My Valentine

Joi 27 Iulie 2017
București

The Offspring, legendara trupă din California va fi headliner în cadrul celui mai mare festival rock din România – Rock The City, ajuns la cea de a 8-a ediție.

Festivalul, organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, va avea loc în data de 27 august 2017, la Arenele Romane și va aduce pe scenă nume cunoscute ale genului muzical: Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma, precum și alte trupe românești care vor fi anunțate pe parcurs.

The Offspring:
Formată în 1984 și cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal, The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile.

A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul.

Albumul lansat în 1994, Smash, rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unei case de discuri independentă.
Printre cele mai cunoscute hituri alte trupei se numără Self Esteem, Come Out And Play (Keep ‘Em Separated), The Kids Aren’t Alright și You’re Gonna Go Far, Kid.

Actualul lor turneu, The Offspring World Tour 2017, a început în luna martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul coincide cu 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: Ixnay on the Hombre.

Bullet For My Valentine
Înființată în 1998 în Țara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.
Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

The Darkness
Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.
Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

FiRMA
Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, FiRMA își făcea apariția în 2001 într-un peisaj muzical autohton care abia începea să se alinieze la standardele internaționale.
Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe (2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons.

Odată cu lansarea celui mai recent material discografic ”Descântece – Vol.2”, pe 19 mai 2017, FiRMA reconfirmă faptul că prin fiecare dintre cele trei albume, a propus o abordare nouă și a demonstrat că nu are de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici.

De-a lungul anilor trupa s-a făcut remarcată prin acordurile originale, lirica subtilă și nu în ultimul rând printr-o poveste vizuală devenită trademark FiRMA. Clipurile pieselor `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `spărgeau tiparele pieței muzicale din anii 2000, rulând pe posturile televiziunilor naționale și europene (Mtv & VH1).

Majoritatea videoclipurile FiRMA sunt experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea. De la clipurile de început “La Orbire”, ”Te Paște” și “Baby is Crying”, viziunea solistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale, care culminează cu materialele video realizate pentru piesele de pe dublul album ”Descântece”: “Copiii Cerului”, ”În Grădina Morții” , ”Două Suflete”, ”Prizonieri de război” și ”Tot Ce Va Fi” .

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 27 Iulie 2017

Program:
17:00 - 23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL