Romanian Design Week 2018

19-27 Mai 2018
București

Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, va avea loc în perioada 19 – 27 mai 2018.

Anul acesta, expoziția centrală va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români și va putea fi vizitată la Palatul Telefoanelor, una dintre cele mai emblematice clădiri ale Bucureștiului, situată pe Calea Victoriei, în Cartierul Creativ.

Accesul se face pe bază de bilete, la prețul de 20 lei, care pot fi achiziționate de aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2018
*Posesorii de carduri UniCredit Bank vor avea acces gratuit la eveniment.
Elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de acces gratuit la eveniment, în baza actelor doveditoare (talon de pensie, carnet de elev/student).

Ediţia Romanian Design Week 2018 este prezentată de The Institute şi UniCredit Bank Romania.

Pe lângă expoziția centrală, Romanian Design Week propune anul acesta și o serie de formate noi, menite să sublinieze dialogul dintre diferite discipline, dar și oportunitatea abordărilor complementare în design, precum și o serie de evenimente conexe, care vor trasa harta spațiilor și a inițiativelor care promovează și încurajează dezvoltarea designului și a industriilor creative locale.

RDW 2018 se va remarca prin complexitatea arhitecturii festivalului și prin creșterea relevanței proiectului la nivel regional și european.

Detalii Eveniment

Perioada:
19-27 Mai 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL