Romtelecom Training Arena

  Copiii pasionati de IT si de programare se intalnesc la Coder Dojo!
  Pe data de 10 noiembrie, sambata, ora 10:00 are loc evenimentul Coder Dojo, dedicat copiilor cu varsta intre 8 – 14 ani.

  CodeDojo Romania face parte dintr-o miscare internationala, gratuita, non-profit, care isi doreste sa ofere copiilor spatii pentru invatarea programarii pe calculator.

  Activitatile sunt coordonate de Bobby Voicu si Elvis Apostol, de la Mavenhut Ltd, impreuna cu Claudia Suhov de la NextSteve Group.
  Despre Coder Dojo
  Coder Dojo este o miscare internationala, pornita in Irlanda in 2011 cu scopul oferirii copiilor unor spatii in care sa poata invata programare intr-un mediu informal, prin sesiuni regulate, in afara programului scolar (acesta este motivul pentru care sesiunile sunt, in general, sambata).

  La CoderDojo copiii invata sa programeze, sa dezvolte site-uri web, aplicatii, programe, jocuri si multe altele. Dojo-urile sunt pornite, conduse si mentorate de voluntari. Dojo-urile organizeaza tururi ale companiilor de tehnologie, aduc vorbitori care sa povesteasca despre cariera lor samd. Pe langa faptul ca invata cod, participantii intalnesc persoane cu interese similare, pot arata la ce lucreaza, se pot lauda cu munca lor.
  CoderDojo transforma programarea si dezvoltarea aplicatiilor web intr-o experienta sociala si distractiva.
  CoderDojo are o singura regula: “Fiti cool!”. Asta se traduce prin a nu provoca probleme, a nu minti, a nu pierde timpul celor din jur.
  Important: pentru participarea la eveniment copiii trebuie sa vina cu laptopul personal (evident, poate fi si laptop-ul cuiva din familie).

  Foarte important: Parintii trebuie sa ramana pe durata cursurilor in sala de asteptare, fara exceptie.

  Inscrierea copiilor se realizeaza pana la data 8 noiembrie 2012, ora 14:00 pe www.coderdojo.ro/formular. Numarul maxim de participanti este de 25 de copii.

  Organizatori: MavenHut Ltd. si NextSteve Group, in parteneriat cu Romtelecom.
  Mai multe informatii gasiti pe site.
   

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Sos. Bucureşti – Ploieşti nr. 42-44, cladire A, etaj 2

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU