Salonul de Carte Bookfest 2023 la Brașov

19-22 Octombrie 2023
Brasov

🎉 𝗦𝗮𝗹𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗳𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟯 revine la 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃 cu cea de-a VII-a ediție! 📣 Toți iubitorii de carte sunt așteptați în 🗓️ 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟭𝟵-𝟮𝟮 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 la 𝗔𝘂𝗹𝗮 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝗹𝘃𝗮𝗻𝗶𝗮 pentru patru zile de sărbătoare, marcate de oferte promoționale 🤩, lansări de carte 📖 și sesiuni de autografe ✍🏼 de la cele mai importante personalități ale momentului.

𝗔𝗻𝗮 𝗕𝗹𝗮𝗻𝗱𝗶𝗮𝗻𝗮, 𝗥𝗮𝗱𝘂 𝗣𝗮𝗿𝗮𝘀𝗰𝗵𝗶𝘃𝗲𝘀𝗰𝘂, 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗠𝘂𝗻𝗴𝗶𝘂, 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗡𝗲𝗮𝗰𝘀̦𝘂, 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗿𝗲𝗱𝗮, 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮𝗰𝗵𝗶 sunt doar câțiva dintre autorii care vă așteaptă la această ediție a Bookfest Brașov!

💥 Participanții vor fi întâmpinați de o ofertă generoasă de circa 📚 𝟯𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗲, 📣 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟮𝟬% 𝘀̦𝗶 𝟱𝟬%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, cât și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și buzunarele. Pe toată durata evenimentului 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮̆, iar accesul se face între ⏰ 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟬:𝟬𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬.

𝗦𝗮𝗹𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗳𝗲𝘀𝘁 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃 𝘃𝗮 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗮 𝗳𝗶 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝗶 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆, 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟬.𝟬𝟬 𝘀̦𝗶 𝟮𝟬.𝟬𝟬.

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮̆ atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la evenimentele programate pe durata acestuia.

Bookfest Brașov este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.

📍Universitatea Transilvania – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: aici

Detalii Eveniment

Perioada:
19-22 Octombrie 2023

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL