10 Programe Şcoala Altfel 2018 la Bucureşti. Oferte de Activităţi Inedite

29 Martie - 20 Aprilie 2018
București

Programul naţional „Şcoala altfel” are în 2018 o durată de 5 zile lucrătoare consecutive şi trebuie să se deruleze în timpul anului şcolar. Perioada de desfăşurare stabilită de Ministerul Educaţiei Naţionale este 2 octombrie 2017 – 31 mai 2018, decizia privind programele selectate fiind la latitudinea fiecărei clase.

Îţi oferim mai jos câteva sugestii de programe Şcoala Altfel 2018 din care părinţii din Bucureşti pot selecta varianta cea mai creativă şi utilă pentru copii. 

 

1.

Activitati Altfel din Dragoste pentru Copii la Clay Play Ceramica

Centrul de Ceramica si Olarit CLAY PLAY va asteapta la sediul din piata Nerva Traian, sector 3, Bucuresti sau vine la sediul dvs cu toate jucariile obligatorii pentru o ora plina de imaginatie! Lut, pensule si culori magice, roata olarului si chiar obiecte de ceramica tocmai bune de pictat!

DETALII


2.

Vacanța de Paște la Free Minds

2-6 aprilie

Vino in vacanța de Paște, la Free Minds! Echipa noastră a pregătit un program educativ şi distractiv, pentru a le oferi copiilor o săptămână activă și relaxantă. Ne vom juca, vom experimenta și vom invăța impreună!

DETALII


3.

Școala de Vacanță Japoneză

2-5 aprilie

Învaţă şi exersează limba japoneză alături de Şcoala Japoneză SAKURA! Pune-ți în practică cunoștințele de limba japoneză, îmbogăţeşte-ţi vocabularul, conversează cu alţi pasionați și vorbitori de japoneză sub atenta coordonare a unui profesor japonez nativ.

DETALII


4.

Școala de primăvară premium NoGravity

2-6 aprilie

În timpul vacanței de primăvară NoGravity vă invită să participați la Școala Premium de Primăvară organizată în perioada 2 – 6 aprilie 2018! În numai 5 zile vom exersa arte marțiale, vom descoperi tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfecționa în înot și vom avea o introducere detaliată în paleontologie și improvizație teatrală.

DETALII


5.

Vacanţă Fotbal in Engleză 4-12 Ani

2-6 aprilie

Pentru copii cu orice aptitudini sportive, taberele de formare combină învățarea tehnicilor de fotbal cu antrenori profesioniști Britanici cu practicarea limbii Engleze. Sesiunile de instruire încorporează jocuri rapide amuzante, care oferă copilului șansa de a se bucura de experiența supremă ce o oferă tabăra de fotbal, indiferent de pregătirea pe care o are. Ne asigurăm că toți copiii vor avea o experiență fantastică jucând fotbal, învățând jocuri și lucruri noi, întâlnind noi prieteni și având parte de multă distracție.

DETALII


6.

Joc de Evadare. Școala Altfel la Real Room Escape

Real Room Escape vă invită alături de copiii pe care îi îndrumați la o experiență de evadare… altfel.

Am pornit de la cele peste 200 de evenimente interactive create și personalizate pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani și am evaluat nevoia sporită de o experiență de învățare, non-standard, prin joc. Elevii sunt mai înclinați să învețe lucruri noi dacă experiența implică jocuri și competiție. Jocurile de evadare s-au dovedit a fi foarte facile în procesul de învățare, determinând elevii să conștientizeze modul de aplicare a lucrurilor învățate la școală în viața de zi cu zi.

DETALII


7.

Şcoala Altfel la Muzeul Naţional de Geologie

Muzeul Naţional de Geologie scoala altfel

Toate programele educationale derulate la Muzeul Naţional de Geologie sunt disponibile si pentru programele Scoala Altfel. Muzeul Naţional de Geologie se găseşte în Sectorul 1, Sos. Kiseleff nr. 2.

DETALII


8.

Şcoala Altfel la Muzeul Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa scoala altfel

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță un program special de vizitare în intervalul 27 – 30 martie 2018, ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea instituțiilor de învățământ înscrise în cadrul „Școlii Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”! În aceasta perioadă Muzeul va fi deschis între orele 9:00 și 19:00, iar ultimul vizitator va intra la ora 18:00.

Cu acest prilej, copiii au ocazia să descopere unele dintre cele mai vechi diorame din lume – vitrine tridimensionale, în care speciile sunt prezentate pe categorii de habitate, în posturi naturale şi proiectate pe un fundal pictat. Această inovație în expunerea muzeală se datoreaza celui care, prin eforturi susținute, a proiectat și construit sediul actual al muzeului care îi poartă numele. Grigore Antipa a îmbogăţit totodată și colecţiile ştiinţifice ale Muzeului, primind donaţii şi achiziţionând piese, bucurându-se de susţinerea unor importante personalităţi şi instituţii din ţară şi din străinătate ca urmare a renumelui de excelent cercetător de care s-a bucurat de-a lungul vieţii.

DETALII


9.

Şcoala Altfel la Orăşelul Cunoaşterii

Şcoala Altfel la Orăşelul Cunoaşterii

Orăşelul Cunoaşterii ne aşteaptă şi în perioada Şcolii Altfel!

ÎMPRIETENIM COPIII CU ȘTIINȚA! Suntem curioși! Și voi la fel! Ne plac EXPERIMENTELE! Vă plac și voua! De aceea, toate grupurile școlare sau de grădiniță care ne vor vizita in lunile aprilie si mai vor beneficia de un atelier practic, inclus în prețul vizitei.

DETALII


10.

Şcoala Altfel la Elefantelul Curios – Afterschool & More

2-5 aprilie

Pentru vacanţa de Paşte Elefantelul Curios a pregătit un super-program. Ne vom distra pe cinste, să ştiţi!

Şcoala Altfel la Elefantelul Curios - Afterschool & More

DETALII

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Martie - 20 Aprilie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL