Scoala de vara la Cei Trei Muschetari

20 Iulie - 28 August 2015
București

Activitati pentru copii la Scoala de vara la Cei Trei Muschetari

VACANTA DE VARA  2015 este foarte aproape, iar echipa Celor Trei Muschetari a pregatit cu drag si atentie un program plin de activitati care de care mai atractive, mai interesante, dar si educative in acelasi timp!

cei trei muschetari

 

 

scoala de vara

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

 

In aer liber si curat, la piscina, pe terenuri de sport/joaca sau la sediul nostru ne vom juca, vom invata lucruri noi, vom fi buni coechipieri, ii vom respecta pe ceilalti si vom lega prietenii care pot dainui peste ani!
Vara va trece pe negandite, iar copiii dvs. vor ramane cu amintiri minunate!
Oferiti-le acest cadou extraordinar!

Pentru a enumera doar “cateva” din atractiile noului sezon:

 • EXCURSII de 1 zi in natura (in fiecare JOI):  aventura park, treasure hunt, trasee cu bicicleta, ferma animalelor, mult sport si joaca…cat cuprinde, picnic, concursuri – totul in aer liber si natura.
 • PISCINA (in fiecare LUNI) – inotam si ne jucam fiecare zi de LUNI la Aqua Garden din complexul Militari Residence. http://www.aquagardenmilitariresidence.ro/
 • ORASELUL CUNOASTERII (in fiecare zi de MIERCURI) – cursuri tehnice, distractive si interactive  http://www.oraselulcunoasterii.ro/ro/
 • ATELIERE CREATII HANDMADE (in fiecare LUNI dupa-amiaza)
  – decoratiuni, bijuterii, fustite si tot felul de chestii cu MiMo Creative http://mimocreative.ro/ateliere-creative-pentru-copii/
 • ATELIERE DE PICTURA PE CERAMICA SI OLARIT (MARTEA, o data la 2 saptamani) – pictam si decoram obiecte deosebite, invatam la lucram la roata olarului cu Atelierul de creatie ArtTime  https://www.facebook.com/Arttimeatelier
 •   ACADEMIA DE MAGIE (MARTEA, o data la 2 saptamani) – invatam trucuri mici (si mari) de la un adevarat maestru https://www.facebook.com/magicianpetreceri
 •   PROIECTE & PETRECERI (in fiecare zi de VINERI).  In fiecare saptamana copiii vor lucra in echipe la proiecte alese de ei (realizarea unei machete, scrierea si publicarea unui ziar saptamanal, producerea unui film sau piesa de teatru, spectacole de talente personale etc). La finalul fiecarei saptamani petrecute impreuna echipele isi vor prezenta proiectele si vor primi premii, aprecieri, intrebari,  critici obiective 🙂  Atelierele de gatit ne vor invata cum sa preparam rapid dulciuri gustoase si sanatoase.  Urmeaza petreceri amuzante pentru a ne pregati cum se cuvine de week-end!

 

Programul complet al Scolii de vara, pentru fiecare saptamana, il gasiti in acest link Vacanta vara 2015 cei trei muschetari si pe site la pagina noastra http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra

Saptamanal veti primi newsletter cu toate detaliile despre saptamana de vacanta care urmeaza, precum si meniul (mic dejun, pranz, gustare)

In aceasta vara copiii vor fi organizati in 2 grupe de varsta: 5-8 ani si 9-12 ani care vor avea coordonatori diferiti. Grupele nu vor depasi 20 de copii, astfel incat va rog sa faceti inscrierile din timp. Pentru inscrierea copiilor mai mici de 5 ani va rugam sa ne contactati telefonic.

Costul este de 365 lei/saptamana  si include mic dejun, pranz, gustare, transport, excursie, piscina, toate cursurile/atelierele/activitatile/materialele utilizate. Costul nu include banutii de buzunar.


Pentru inscriere la scoala de vara :

1. solicitati formularul prin mail la adresa: [email protected]

2. scrieti un mesaj la pagina noastra de Contact http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/contact


 

Pentru inscrierea copiilor mai mici de 5 ani sau alte detalii va rugam sa ne contactati si telefonic la tel.0724.384.924.

Ofertele verii 2015:

 • 10% reducere pentru frati/surori
 • 10% reducere pentru plata in avans a minim 5 saptamani de vacanta
 • pentru cei care frecventeaza 6 saptamani programul de vacanta, a 7-a saptamana este gratuita. Cele 6 saptamani nu este necesar sa fie consecutive.

Corina Tuca & Echipa Cei Trei Muschetari
tel.0724.384.924
www.ceitreimuschetari.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Iulie - 28 August 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL