Scoala Particulara Anastasia Popescu Bucuresti, performanta in educatie

Scoala particulara Anastasia Popescu din Bucuresti sector 1 si sector 2 dispune de 3 locatii in care invata peste 200 de elevi in clasele 1-8.

Scoala particulara Anastasia Popescu, acreditata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, a fost infiintata in anul 1996, din dorinta de a continua sistemul educational original creat prin Gradinitele “Arc-en-Ciel”, cu doi ani mai devreme. In momentul de fata, scoala cuprinde cele trei niveluri de invatamant: prescolar, primar si gimnazial, iar elevii continua ritmul educational alert impus din anii de gradinita parcursi in sistemul nostru “Arc-en-Ciel”, recunoscut pentru rezultate deosebite in domeniul educatiei timpurii.

Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” isi desfasoara activitatea in cele 5 sedii din Bucuresti, in sectoarele 1 si 2. In prezent exista una sau doua clase pentru fiecare an de studiu, la nivelul primar si gimnazial, totalizand peste 400 de elevi, in sediile din str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46 A, str. Piatra Morii nr. 18 (pentru sectorul 1) si cele din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, str. Traian nr. 160 si str. Popa Nan 47 B (pentru sectorul 2).

Cu o experienta de peste 22 de ani in implementarea unui program educaţional inovator, Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant. În anul 2014, Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a fost desemnata  „Scoala Europeana”, in urma unei competitii nationale stranse, desfasurate sub inaltul patronaj al Parlamentului European.

Inca din gradinita, programul nostru aduce in plus, pe langa oferta curriculum-ului national, studiul a 3 limbi straine (engleza, franceza, germana), ore de educatie muzicala, instrument (pian, vioara, chitara, tobe), arte plastice, Mind Lab (metoda Mind Lab este o abordare unică a dezvoltării  inteligentei emotionale si a abilitatilor sociale cu ajutorul jocurilor de gândire), teatru, dans, sport (aikido, scrima, fotbal), inteligenta emotionala. Fiecare obiect de studiu este predat de profesori de specialitate care au obtinut, de-a lungul timpului, rezultate excelente.

Mai mult decat atat, copiii Scolii “Anastasia Popescu” sunt formati pe principiile unui invatamant spiritual-religios modern, bazat pe traditia ortodoxa, ale carui efecte benefice sunt vizibile chiar de la nivelul prescolar.

Evaluarea Nationala de la clasa a VIII-a a demonstrat eficienta invatamantului marca “Arc-en-Ciel” si Scoala “Anastasia Popescu”, elevii scolii obtinand an de an rezultate deosebite, iar, in anul scolar 2014-2015, Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu” clasandu-se pe locul 4 in topul scolilor bucurestene – cu o medie generala de 9,39 (7 note de 10 la matematică!).

In plus, echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” a castigat 8 ani consecutiv Olimpiada de Mind Lab pe municipiu, de 7 ori consecutiv Olimpiada Nationala iar in anul 2013 a obtinut titlul de vicecampioana mondiala Mind Lab, la Olimpiada Internationala din Austria.

Dat fiind ca educatia timpurie se dovedeste tot mai importanta, consideram ca apropierea de sistemul de invatamant pe care il promovam se face cu succes sporit daca porneste din anii gradinitei, cu o formare de cel putin doi ani inainte de clasa pregatitoare.

Va asteptam cu drag sa participati la programele noastre si sa va bucurati de un invatamant european, creativ, care pune in centrul intregului demers didactic personalitatea copilului, dezvolta proiecte inter si transdisciplinare si  promoveaza totodata valorile culturii romane!

Scoala particulara Anastasia Popescu Bucuresti, Sector 1

  • Str. Piatra Morii nr 18
  • Tel: 0723224247; 0737 518 370; 0725525593

Scoala particulara Anastasia Popescu Bucuresti, Sector 2

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU