Scrisori pentru Moș Crăciun. Spectacol Marili pentru copii la Iași

Duminică 11 Decembrie 2022
Iasi

Iti era dor de un spectacol pentru copii plin de veselie?

Iubite de copii, personajele din trupa de animatie marili, au pregatit o surpriza pentru toata familia. Pe 11 decembrie, de la ora 11.00, esti invitat sa pasesti alaturi de cel mic intr-o lume de poveste pentru ca pe scena salii unirii, str. Unirii nr. 5, iasi vor fi profa de distractie, lusa, patita, fundita, tigrul dodoroni dar si vulpita marilu, in spectacolul interactiv scrisori pentru mos craciun.

Unde? Cinema Victoria, str. Unirii nr. 5

Spectacolul este o creatie proprie a trupei marili, o sceneta de craciun, ce dureaza aproximativ o ora. Cele 3, lusa, patita si fundita, au fost anul acesta alese de insusi mos craciun, sa adune, sa citeasca si sa pregateasca scrisorile pline de dorinte, scrise de toti copiii din lume, doar ca din neatentia cuiva, scrisorile au fost distruse. Alaturi de profa de distractie, de dodoroni si de marilu invata sa fie prieteni, sa nu se certe, sa cunoasca adevarata valoare a sarbatorilor de craciun, sa ii iubeasca pe cei din jurul lorsi cu ajutorul copiilor prezenti, recupereaza scrisorile. Pataniile sunt haioase si educative.

Nu vor lipsi muzica si jocurile, cele mai cunoscute melodii marili vor fi dansate in sincron cu publicul: ciocolata, dansul prieteniei, mos craciun, te iubim! , mos craciun e-aproape de noi, spiridusii lui mos craciun, noapte de vis, ne invartim , distractie, dansul lui dodoroni si multe altele. Cu peste 5 milioane de vizualizari pe youtube, melodiile marili sunt fredonate de copii din toate gradinitele si scolile din romania si se aud zilnic pe itsy bitsy fm. Cu siguranta ati facut macar o data dansul prieteniei, acum e timpul sa ne si cunoastem!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Decembrie 2022

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL