Seara de Coaching pentru Părinți. Întâlniri fizice pe teme de parenting | Brașov

Joi 26 Ianuarie 2023
Brasov

Drag părinte,

❤️De când a luat naștere și acest rol în viața ta, cu siguranță au existat foarte multe provocări, momente de cumpănă, uneori anxietate, dorința de a renunța, a fugi, oboseală, nervi și câte și mai câte.

🙈 Nimeni nu te pregătește pentru tot ce urmează din acel punct, și nici nu ar putea cineva să prevadă tot, căci sunt atât de diferiți și noi și copiii noștri.

😍Însă, există căi de prin care poți înțelege și care să te susțină real în gestionarea acestei călătorii pe cât de provocatoare pe atât de frumoasă și împlinitoare.

🏞️Am pregătit astfel o serie de întâlniri, fizice, cu opriri în fiecare stație posibilă a acestei călătorii a parentajului, de la când te naști în acest rol până la momentul în care pleci spre o nouă călătorie⛰️.

🧩🧩🧩Fiecare temă a fost atent aleasă pentru a te susține în evoluția ta atât ca părinte pentru copilul tău, cât și ca părinte în societatea din care facem parte. Să te înțelegi mai bine pe tine, dar și pe ceilalți, să ai o comunicare autentică cu propriul copil și o ❤️relație vindecătoare❤️ atât pentru tine cât și pentru el.

Iată un foarte scurt rezumat:

0️⃣1️⃣În tema 1 atingem punctul de cotitură în viața unui adult, momentul în care se crapă pământul astfel încât să apară ceva nou. Bucuria este împletită cu incertitudinea și indiferent de cât timp ești părinte, mergând la acel moment, sigur vei mai găsi resurse valoroase, care ne ajută în următoarea temă.
0️⃣2️⃣În tema 2 observăm cum creștem împreună cu proprii copii, ce schimb există în dinamica aceasta și care sunt cele mai bune metode de comunicare pentru o colaborare eficientă.
0️⃣3️⃣În tema 3 atingem subiecte sensibile legate de proprii părinți, ce ducem mai departe din moștenirea lor, la ce renunțăm și ce aducem nou astfel încât istoria să se repete doar unde este absolut necesar.
0️⃣4️⃣În tema 4 devenim vulnerabili și scoatem la suprafață bagajul nostru parental, facem curat în credințele limitative și împachetăm unele noi, pozitive.
0️⃣5️⃣În tema 5, unde aflam de la fiecare ce înseamnă familia model vom descoperi multitudinea de variante existente și scopul acestei teme este de a crește toleranță la diferite manifestări ale familiei.
0️⃣6️⃣În tema 6, extrem de vulnerabilă aș zice, invitația este de a vedea din toate punctele de vedere fenomenul divorțului, fie că ești într-o căsnicie sănătoasă, fie că ai divorțat, acestă întâlnire este pentru tine și pentru a înțelege impactul acestui fenomen asupra copilului, dintr-o perspectivă echilibrată, care ia în considerare atât avantajele, cât și dezavantajele.
0️⃣7️⃣În tema 7 abordăm adolescența, momentul în care de prea multe ori se așterne o tăcere gălăgioasă între tine și copil, vom cauta împreună înțelesul tăcerile sau al izolării și tot ce presupune această perioadă critică pentru viitorul relației voastre părinte – copil.
0️⃣8️⃣În tema 8 ne luam la revedere de la copil, cu iubire, lăsându-i cale liberă spre a deveni adult, cu acceptare, încredere și libertate de alegere.
0️⃣9️⃣În tema 9 ne întoarcem spre noi cu blândețe, spre cum acceptăm trecerea timpului, cum ne îmbogățim anii senectuții, cu ajutorul unor exerciții specifice de vizualizare și să ne bucurăm sincer de hainele crețe ale bătrâneții.
1️⃣0️⃣Tema 10 încheie această călătorie, care este totodată premisa unei noi călătorii. Facem o retrospectivă, ne aplecăm asupra tuturor amintirilor și credințelor pe care le-am cultivat de-a lungul timpului și tragem concluzii privitor la ce moștenire vrem, cu adevărat, să lăsăm atât copiilor noștri, cât și oamenilor care ne-au întâlnit în călătorie.

💪💪💪Da, nu este o călătorie ușoară, dar merită fiecare efort, căci rezultatul este de sărbătorit 🎉și dăinuiește în generațiile ce vin.

🎁Este un cadou pe care îl poate face orice părinte conștient sieși și familiei sale.

📬Invitația este deschisă, poarta la fel, ai nevoie doar de puțin curaj.
💰Investiția ta, pe lângă timp și emoție este de
💰150 lei / sesiune sau
💰600 lei toate cele 10 sesiuni.

👇👇👇Pentru a te înscrie, te rog completează formularul de aici.

Te aștept cu ❤️ deschisă!
Ghidul tău în parentaj,
Ana Cristina Răduță – Certified coach

324403680_688123749579303_8125107698601909751_n 324141337_1243710673167441_6314167631662114150_n

Detalii Eveniment

Data:
Joi 26 Ianuarie 2023

Program:
Toata ziua

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL