Seri de povesti terapeutice pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
Luni 15 Decembrie 2014
București
 

Seri de povesti terapeutice pentru copii

O serie de intalniri dedicate povestilor terapeutice pentru copiii cu varsta de peste 4 ani. Povestile vor fi citite de actori iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu.

Centrul KinetoBebe si Asociatia Cortina, va invita in data de 28 noiembrie 2014, ora 18.00, la primul eveniment din seria povestilor terapeutice dedicate copiilor cu varsta de peste 4 ani. Povestea va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu .

 

Mami, spune-mi o poveste!”

De cate ori nu vi s-a cerut asta de catre copiii vostri?

Nu intamplator copiii aleg aceasta cale de comunicare – Povestea. Cu ajutorul ei stabilesc o stare de intimitate cu povestitorul, depasesc granita realitatii intr-un mediu securizat, traiesc experiente noi cu si prin personaje, simt emotia de a ajunge la deznodamantul povestii.

O poveste cu talc, aleasa cu scop, poate ajuta la rezolvarea unor probleme precum: teama de abandon, gestionarea furiei, cresterea stimei de sine, dar si la dezvoltarea imaginatiei si a comunicarii.

Povestea terapeutica este o metoda eficienta pentru conectarea cu ai nostrii copii si oferirea unui mediu in care ei sa-si identifice problemele si sa gaseasca resurse pentru a le infrunta.

Va asteptam, cu mic cu mare, la o seara de poveste unde atat copiii cat si parintii vor gasi un ambient cald, placut si noi resurse pentru rezolvarea nevoilor/problemelor.

Povestea din 28 noiembrie va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu.

 

Calendarul intalnirilor viitoare :

4 decembrie – povestitor actorul Marius Manole

9 decembrie – povestitor actorul Serban Pavlu

15 decembrie – povestitor actrita Maria Buza

 

Rezervari la telefon: 0727. 988.679

Pret bilet: 35 lei (include participarea parinte si copil)

Centrul KinetoBebe

Calea Moşilor, nr 158, Bucureşti

 

www.kinetobebe.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Luni 15 Decembrie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Centrul KinetoBebe

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Moşilor, nr 158

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL