Sexualitatea pe înțelesul adolescenților – serie de workshopuri @ Iași

18:00 - 22:00
Vineri 31 Mai 2019
Iasi

💭💬🗯 Cum este perioada adolescenței pentru tine? Știi că este normal să ai întrebări despre relații, sănătate sexuală, propriul corp și schimbările firești prin care treci? Considerăm că știința corpului este la fel de importantă ca orice altă știință și educația sexuală face parte din dreptul tău, ca adolescent, de a fi informat corespunzător.

Dacă ai întrebări sau curiozități legate de începerea vieții sexuale, despre mijloace contraceptive sau despre ce înseamnă o relație intimă sănătoasă, vino la cele 9 întâlniri săptămânale din cadrul workshopului „Sexualitatea pe înțelesul adolescenților – tot ceea ce nu știi că nu știi” pentru a le găsi împreună răspuns.

Vei lua parte la sesiuni interactive, în care vom îmbina jocuri cu dezbateri și activități prin care vei descoperi răspunsul la curiozitățile tale. Informațiile transmise în cadrul acestor întâlniri vor fi adaptate în funcție de întrebările celor prezenți.

Cui se adresează? 💠 Unui grup de 12 adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.
Cât costă? 💳 320 lei / 9 întâlniri.
Când? 📅 Începând de pe 22 martie, pe parcursul a 9 săptămâni, vinerea de la 18 la 21.
Unde? 📍 La HUB932, strada Spinți nr. 18, Iași.
Cu cine? ✌️ Seria de workshopuri va fi susținută de Dana Harip, membru fondator AIM, cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea și implementarea programelor de prevenție și intervenție ce vizează psihologia și psihopatologia, și de Sorina Bârgăoanu, psiholog și psihoterapeut integrativ în formare, care lucrează de 3 ani cu elevi din clasele I-IV. Mai multe detalii despre ele poți afla din descrierea echipei AIM: https://aimromania.org/echipa-noastra/.

🔖🔖 REDUCERI DE GRUP 🔖🔖

– primești 10% REDUCERE dacă mai vii cu un/o prieten/ă 👧 – 285 lei/persoană
– obții 15% REDUCERE dacă mai vii cu 2 prieteni/e 👦👩 – 270 lei/persoană
– primești 20% REDUCERE dacă mai vii cu 4 sau mai mulți prieteni/e 🧒👦👩👧 – 255 lei/persoană

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Completează aici formularul de înscriere la workshopul „Sexualitatea pe înțelesul adolescenților – tot ceea ce nu știi că nu știi” ➡️ https://aimromania.org/workshop-sexualitate-adolescenti/.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 31 Mai 2019

Program:
18:00 - 22:00

Orasul:
Iasi

Detalii Eveniment Recurent

Sexualitatea pe înțelesul adolescenților - serie de workshopuri @ Iași este organizat în perioada 03-31 Mai 2019; Vinerea în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL