Smart Racing & Hobby Expo 2018 @ Constanța

01-02 Decembrie 2018
Constanta

Pentru a doua oara in Romania, HPI Racing, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta va invita la un nou eveniment de natura expo modelism, denumit „SMART RACING & Hobby Show” . Evenimentul este dedicat pasionatilor si iubitorilor de hobby-uri cum sunt automodelismul, navomodelismul, aeromodelismul, modelismul static, prin intermediul caruia organizatorul si partenerii sai isi propun sa promoveze modelismul ca si sport, oferind astfel o alternativa copiilor, pentru petrecerea timpului liber in mod recreativ si educativ.Evenimentul se va desfasura in intervalul 1 Decembrie – 2 decembrie 2017 in incinta Salonului Expozitional Constanta

In cadrul expozitiei vor fi prezentate standuri cu automodele, standuri cu diorame si machete statice auto pentru colectionari, standuri cu aeromodele si navomodele, si nu in ultimul rand standuri cu trenulete.

Vor exista zone delimitate si marcate corespunzator pentru aeromodele si automodele, unde firmele participante vor face demonstratii, concursuri si prezentari ale ultimelor aparitii pe piata, intr-o ambianta completata de muzica si buna dispozitie. De asemenea, vizitatorii, vor putea sa testeze circuitele special construite cu masinile puse la dispozitie de catre organizatori sau isi pot testa masinile proprii.

In fiecare zi, firmele si cluburile expozante, vor face prezentari de produse, dar vor organiza si workshopuri pentru o mai buna cunoastere a modelismului.

In cadrul expozitiei se vor desfasura si concursuri dedicate:

Concurs de SCALE/TRIAL Offroad, dedicat automodelor 1/10 4WD la scara
Concurs Electric Offroad cu clasele: Short Course/Truck 2WD, Buggy 2WD si Buggy 4WD, OPEN 4WD 1/10
„Cupa Tomis – Centenarul Marii Unirii” – Competitie diorame si machete statice

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Invitati speciali ai targului sunt ASOCIATIA DE MODELISM TOMIS, care ne-au promis o expozitie de diorame si machete statice, care nu merita ratate.
Invitati speciali ai targului sunt de asemenea si oficiali ai Federatiei Romane de Modelism (FRMD) care vor fi in permanenta in dialog cu pasionatii si automodelistii din Romania.

Expozitie:

– Firme de profil specializate in automodele

– Firme de profil specializate in aeromodele

– Firme de profil specializate in navomodele

– Firme de profil specializate in machete statice

– Firme de profil specializate in machete pentru colectionari

Evenimente:

– Zona delimitata pentru demonstratii cu aeromodele si cu automodele ale firmelor expozante

– Zona delimitata vizitatorilor pentru a incerca diverse automodele si aeromodele puse la dispozitie de catre firmele participante

– Workshopuri si Tutoriale automodelism si aeromodelism

– Concurs Electric Offroad 1/10 si Concurs Trial/Scale Offroad dedicat posesorilor de automodele

Smart Racing & Hobby Show este un eveniment dedicat copiilor si parintilor, prin intermediul caruia organizatorul si partenerii sai isi propun sa promoveze modelismul ca si sport, oferind astfel o alternativa tuturor, pentru petrecerea timpului liber in mod recreativ si educativ. Pentru informatii, parteneriate,sponsorizari, participare eveniment:info @ hpi-racing.ros.

UNDE? Pavilionul expozitional, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanta

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Decembrie 2018

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL