Târg cu povești și cântece de Sf Marie, la Roaba de cultură

15-16 August 2020
București

Sâmbătă și duminică,  15 si 16 august, aducem sărbătoarea de Sf Marie pe pajiștea Roabei de cultură, la Targul cu povesti si cantece de Sf Marie!

În calendarul popular, ziua de 15 august, de Sfânta Maria marchează trecerea de la vară la toamnă, iar pentru noi este un prilej să aducem alături de noi prieteni artiști, mesteșugari, dar și producători locali, cu o varietate de produse raw vegane, vegetariene, legume și fructe produse local si certificate ecologic și multe alte suprize!

În cadrul evenimentului, zilnic, între orele 10:30 – 21:00, oaspeții noștri pot alege dintre următoarele activități:

Ateliere: de ceramică și pictură

Aleliere de olărit: Uncenicii olari vor pătrunde tainele modelării lutului de la singurul olar rămas din satul de mesteșugari Piscu

Workshop de nutritie – Rețete de smoothie-uri cu fructe de sezon vor fi pregătite cu participanții, apoi facem degustare si, la final, alegem băutură preferată printr-o tombolă și oferim un premiu surpriză.Ateliere Environ – Baterel te învață cum poti să devii un Super Erou al Reciclării (10:00 – 14:00)

Zona expozițională: producători locali prezenți pe platforma Vegaway.ro si Piața Altfel. Produse: raw vegane, vegetariene, legume și fructe produse local si certificate ecologic. Mai multe detalii despre ei gasesti aici https://www.vegaway.ro/

Concerte de muzică:
Sâmbătă – Trupa Grai – 19:30 – 20:30
Dunărea nu a fost mereu o graniță, ci mai degrabă un reper. Vă vor povesti despre asta în graiuri românești nord și sud-dunărene membrii trupei Grai, adică Alina Ciolcă – voce, Adrian Chepa – percuții, bass drâmbă și Sergiu Popa – chitară.
O reunire muzicală a rădăcinilor noastre din Bucovina până în Tessalia cu cântec ritualic și de joc, balade haiducești, polifonii din inima Balcanilor și cântări tărăgănate de drag și dor în aromână, megleno – și istroromână și bineînteles daco-română, într-o reinterpretare organică, tradițională și totodată inovativă.
Locurile sunt limitate pentru menținerea distantarii fizice.

Duminică – Ștefan Milutinovici, 19:30 – 20:30

IMPORTANT!
Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea urmărim o serie de măsuri de prevenire, în acord cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veti participa la evenimentele noastre:

– În zona de acces se va măsura temperatura participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatură este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este important ca masca să acopere nasul și gura.

– Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5 m între persoanele care nu fac parte din același grup.

– Toți participanții vor avea acces la dezinfectant, pe toată durata șederii lor pe pajiște.

Fiind un spațiu în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul poate fi anulat sau reprogramat.

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Perioada:
15-16 August 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Roaba de Cultură – Herăstrău

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Bulevardul Aviatorilor, Parcul Herastrau - Pescarus, 106

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL