Târg cu tâlc. Mărțișorul, simbol al Primăverii la Muzeul Satului

02-08 Martie 2023
București

Târgul cu tâlc se va desfășura în incinta Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” în perioada 27 februarie – 8 martie 2023 și va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 – 17:00.

La Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” ducem tradiția mai departe!

Începând cu 27 februarie vă așteptăm la târgul tradițional de început de primăvară, „Târg cu tâlc. Mărțișorul, simbol al Primăverii”. Vă veți întâlni cu una dintre cele mai vechi și mai cunoscute tradiții ale popoarelor balcanice, inclusiv ale poporului român: tradiția Mărțișorului.

Inclus pe 6 decembrie 2017 în Patrimoniul Mondial UNESCO, Mărțișorul este sărbătorit la Muzeul Satului printr-un târg al meșterilor populari. Veniți să vedeți meșteri care dau viață celui mai îndrăgit obiect al primăverii prin metode tradiționale, însuflețind lemnul, sticla, țesăturile sau semințele de diferite feluri. Flăcăii vor putea pleca acasă cu o fărâmă de tradiție, pe care să o ofere mândrelor în prag de primăvară și la început de an agricol, ca să aibă un an îmbelșugat.

Târgul se va desfășura în incinta Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” în perioada 27 februarie – 8 martie 2023 și va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 – 17:00.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Perioada:
02-08 Martie 2023

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL