Târg de Crăciun – Ați fost Cuminți? @ CoOperativa

01-03 Decembrie 2021
București

☃Sunteți pregătiți de iarnă? ☃
Noi sigur da!

Știm deja că ați fost cuminți, astfel că venim în întâmpinarea voastră cu primul târg de Crăciun marca „Să fiți Cuminți”, unde am pregătit pentru voi o selecție a artiștilor locali și ateliere creative.

Unde? CoOperativa, Strada Icoanei, 86, Bucuresti

Am căutat si găsit cei mai faini artiști și artizani locali, prin urmare vă invităm să vă revedeți cu cei pe care deja îi îndrăgiți și să-i cunoașteți pe cei ce au intrat de curând în familia celor mai „cu minți”. 😁

Printre aceștia se află creatori de ilustrații, pictori, creatori de decorațiuni, globuri, lumânări cu miros de Crăciun și alte miresme, bijuterii făcute de mână, haine pictate manual și multe, multe alte idei de cadouri.

Pentru cei mici si puțin mai mari am pregătit ateliere interactive de creație:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🎨 Ateliere de pictură pe globuri, figurine de ipsos și lemn.
🌱Ateliere de creație terarii și decorațiuni de iarnă, îngerași din pietre de sticla, pietre semiprețioase și cristale.
🖌️ Pictură pe textile, unde cei mici pot alege să-și picteze tricoul sau un alt obiect textil preferat.

Bineînțeles, nu o să uităm de cei mari, părinți și bunici, care sunt invitați să-și ia o pauză binemeritată fie la unul dintre atelierele creative, fie la o cană de vin fiert, cafea, ceai și ciocolată caldă sau chiar o gustare, toate alături de cea mai bună muzică.

Pentru că ne dorim să susținem și o cauză caritabilă, intrarea la eveniment va avea o donatie minima recomandata de 5 ron/persoană, copiii sub 16 ani având intrarea liberă. La finalul evenimentului, vom redirecționa 50% din încasări către Asociatia Berta Land – @bertalandhome (https://www.facebook.com/bertalandhome/ )

La noi, orice bine făcut este și răsplătit, astfel că în urma donației minime recomandate a evenimentului aveți posibilitatea să câștigați premiul-surpriză al târgului. Acesta va fi extras în baza formularului de inscriere, în ultima zi a evenimentului. 🎉

Târgul se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare si protecție socială, astfel că vă rugăm să nu vă uitați masca de protecție și nici buna dispoziție acasă.

Detalii referitoare la înscriere expozanți la nr. de telefon 0738757415 sau via email la [email protected]
📌Vă așteptăm cu drag pe strada Icoanei 86 începând cu data de 27 Noiembrie până pe 3 Decembrie, între orele 11:00 -19:00.

Semnat,

Echipa Să fiți cuminți și CoOperativa 🤗

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 Decembrie 2021

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL