Târg de Flori pe Aleea Parcului Titulescu din Brașov

07-09 Martie 2024
Brasov

Serviciul Public Administrare Piețe Brașov este încântat să anunțe organizarea unui eveniment deosebit în Municipiul Brașov – Târgul de Flori. Acest târg, care va avea loc în perioada 7-9 martie 2024 pe pietonala de lângă Parcul Titulescu, aduce împreună producători, meșteșugari și artizani locali pentru a celebra sosirea primăverii și Ziua Internațională a Femeii.

Ne vom putea bucura de farmecul meșteșugurilor românești, vom cumpăra obiecte tradiționale, bijuterii, produse locale și multe alte articole unicat.

Organizat în Aleea Parcului Titulescu, Târgul de flori va oferi oportunitatea de a explora și achiziționa o varietate bogată de produse, de la flori proaspete și aranjamente florale, bijuterii, până la obiecte de artizanat tradiționale românești. Participanții vor putea să se bucure de produse locale autentice, să descopere meșteșuguri tradiționale și să găsească cadouri unice.

Suntem încântați să aducem comunitatea brașoveană și turiștii împreună în cadrul acestui târg extraordinar, care marchează venirea primăverii și celebrează femeia, dar și creativitatea și talentul românesc. Este o oportunitate unică de a sprijini producătorii și artizanii români, precum și de a sărbători tradițiile noastre.

Târgul va avea loc conform următorului program:

  • 7 martie 2024: 10:30 – 19:00
  • 8-9 martie 2024: 09:00 – 19:00

Pentru mai multe informații despre înscriere și participare, vă rugăm să descărcați regulamentul evenimentului de aici. Acesta conține informații importante pentru participarea la eveniment.

📍Parcul Titulescu din Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: pietepublice.ro/targul-de-flori/

Detalii Eveniment

Perioada:
07-09 Martie 2024

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL