Târg de mucenici 2020 @ MŢR

06-08 Martie 2020
București

Piaţa Ţărănească şi Meșter(Ești)! vă invită în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din 6 până în 8 martie, la Târgul de mucenici.

Intrarea este liberă și accesul se face prin Șos. Kiseleff pe Aleea Samurcaș

Aşa cum cere tradiţia la “Piaţa Tărănească”, toate se iau pe degustate, iar cei mai priceputi meşteri şi artizani din toate zonele tării vor fi prezenţi cu obiecte felurite. Nu lipsesc colecționariide antichități care vă vor purta cu poveștile și obicetele lor în timpuri de demult. Aduc cu ei obiecte din casele țărănești și de oraș: mobilier vechi, obiecte din gospodaria ţărănească, țesături, costume vechi, carte veche, porţelan și multe alte obiecte.
Monetăria Statului aniversează jubileul de 150 de ani de la înființare participând cu colecții surpriză iar scriitorul Stelian Tănase vă așteaptă cu sesiuni de autografe și detalii inedite despre cele mai noi cărți ! !

Producători din toate zonele țării vă așteaptă cu: siropuri, suc de mere, dulceţuri, salate, murături şi zacuşti de toate felurile preparate după reţete cu tradiţie din Argeș, brânzeturi, preparate tradiționale din carne din Maramureș, fructe și verdețuri de sezon din Ilfov, dulceturi specialități fără zahar adăugat de la Topoloveni , plăcinte maramureșene, sarmale și preparate la ceaun, vinuri din podgoriile vrâncene

Meșteșugari şi tineri artişti din toată ţara vor fi prezenţi cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii, lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradiţională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie ţărăneşti, feţe de masă, ştergare şi fel de fel de ţesături, sticlă, artă sacră, lână împaslită, tablouri, pernuţe din lavandă, decorațiuni din piele, stică și metal, daruri numai potrivite pentru doamnele și domnișoarele sărbătorite de 8 martie.

Vă aşteptăm de vineri până duminică, între orele 10, 00 si 18, 00 să târguiţi la “Târgul de mucenici”, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Intrarea este liberă și accesul se face pe Șos. Kiseleff pe Aleea Samurcaș.

Detalii Eveniment

Perioada:
06-08 Martie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL