Targ de shopping – When LOVE is for SALE

Duminică 01 Martie 2015
București

 

Targ de obiecte, haine si accesorii pentru strangere de fonduri

When LOVE is for SALE va invita la shopping de lucruri iubite. Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

 

targ de haine

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu fostii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca parul suferise o transformare nefericita. Dar ce noroc, ce bucurie si usurare că le-am avut.

Toti avem povestile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum si de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

"When love is for sale" – târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.

Pe data de 1 martie 2015 continuam seria "When love is for sale" impreuna cu Have a Cigar.

Vino sambata, 1 martie, intre 11.30 si 19.30, la parterul si demisolul casei din str. Dianei, nr 11, sa gasesti dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag si grija dar si pentru lucruri noi, handmade, colectii de bijuterii, carti, albume cu muzica buna sau obiecte decorative. Mamele vor avea parte de o dubla bucurie pentru ca vor putea cumpara hainute si pantofi pentru copii, altadata dragi altor parinti. Sau jucarii de nedespartit in alti ani, in alte perioade pentru alti copii.

Have a Cigar are grija ca intre sesiunile de shopping sa iti incarci bateriile cu un pahar de vin rosu fiert si un delicios Tender Chicken (gratar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, bagheta si cartofi prajiti), ca mai apoi sa iti reiei cuceririle in cele peste 10 de dulapuri deschise.

De asemenea, continuam si in aceasta editie cu "When love is for free" – sectiunea târgului dedicata unui gest de dragoste fata de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atat de participanti cat si de vizitatori si, ulterior, cumparate, fara un pret anume. Banutii adunati vor fi donati adapostului pentru catei si pisicute “Arca lui Noe”, situat in fosta ferma de pui a Institutului de Cercetari din Corbeanca, unde sunt adapostiti aproape 80 de catei si cateva pisicute. Lucrurile stranse dar necumparate raman pana la urmatorul eveniment pentru a se continua donatiile.


Pentru cei care cred ca au povesti de dragoste de spus in cadrul "When love is for sale" se pot inscrie la adresa de email [email protected]

Ulterior inscrierii vor fi trimise toate detaliile necesare participarii.

Da, exista si doua reguli:

  • lucrurile sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, curate, calcate, mai ales cele pentru copii;

  • nu se accepta haine sau obiecte cumparate in scopul comercializarii, revanzarii.

Taxa: 50 lei/expozant; se ofera o masa si un scaun (trebuie sa aduceti voi stander si umerase).

Contact:

Laura Bucur – 0722 271 375 / [email protected] / FB: When love is for sale

Intrare GRATUITA pentru vizitatori!
 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Martie 2015

Program:
11:30:00 - 19:30:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL