Târg de vară la Șosea – Piața Țărănească și Meșter(Ești)! | 7-9 Iulie 2023

07-09 Iulie 2023
București

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 7 iulie, până duminică, 9 iulie 2023, între orele 10,00-19,00 la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizat în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român din București.

Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei numarul 3.

Meșteri populari și artizani din toate colțurile țării vor fi prezenți cu icoane, obiecte din lemn, țăsături, ii, decorațiuni, ceramică tradițională, costume tradiționale, bijuterii din lemn, sticlă pietre semiprețioase, mărgele, hainuțe și jucării pentru copii, săpunuri și cosmetice naturale, ateliere de creativitate, ceramică, artă sacră, costume tradiționale, lavandă și plante de leac.

Anticarii aduc costume populare din diverse zone etnografice, vâlnice și cătrințe, mobiler țărănesc, lăzi de zestre, blidare, unelte țărănești, ceramică veche, covoare țesute în război, paftale și icoane vechi, ștergare și fețe de masă, porțelan, cărți, monede, mobilă, bijuterii, patefoane și diverse obiecte de colecție.

Vă așteptăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale– miere și produse apicole, dulcețuri și siropuri, limonadă cu miere și ghimbir, fructe și legume de sezon, turtă dulce, kurtos kalacs, țuică și pălinci, prăjituri de casă, baclavale, ciocolată de casă și gogoși, gogoși, brânzeturi, cașuri și cașcavele.

Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, pește și preparate la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.


 RECOMANDARE


📍 Muzeul Național al Țăranului Român

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1453254225424917

Detalii Eveniment

Perioada:
07-09 Iulie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL