Targ de Ziua Copilului la Rendez-vous Floreasca

Sâmbătă 26 Mai 2018
București

Vă invităm la un eveniment special dedicat copiilor!

In frumoasa grădină Rendez-vous, veți găsi lucruri care mai de care mai drăguțe pentru cei mici și nu numai … îmbrăcăminte, accesorii, cărți educative, ceasuri din lemn, produse cosmetice naturale, bijuterii, obiecte de decor pentru camera copiilor și multe alte surprize!

ALaNDaLa va organiza ateliere de creatie pentru copii de toate varstele, pe durata Targului de Ziua Copilului ce va avea loc pe 26 mai la ceainaria Rendez-Vous din Calea Floreasca 102. Cat timp parintii fac cumparaturi, copiii se vor distra creand ponei magici, colorati si veseli, inspirati din My little pony! Toate materialele sunt furnizate de ALaNDaLa, iar opera finala apartine copiiilor! Activitatea dureaza intre 30-45 minute, iar participarea se face in baza unei donatii. Nu este necesara inscrierea, va asteptam la targ!

În cadrul evenimentului, vă așteaptă și o urnă de donații pentru copiii din centrele de plasament, cărora dorim să le facem o mică bucurie de 1 Iunie! Donațiile pot fi de ordin financiar sau în haine și jucării (în stare foarte buna).

Vă așteptăm cu drag și cu voie bună!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Mai 2018

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL