Târgul Apicol Regional la Era Shopping Park | 16-17 Martie, Iași

16-17 Martie 2024
Iasi

🍯✨ Vă invităm să descoperiți dulceața și bogăția naturii la Târgul Apicol Regional, un eveniment anual ce reunește pasionații de apicultură și iubitorii de produse naturale!

📅 Data: 16 – 17 Martie

📍 Locație: Parcarea Era Shopping Park

🎫 Acces liber

Alăturați-vă nouă pentru a explora o varietate impresionantă de produse apicole direct de la producători: miere în diverse sortimente, propolis, faguri, polen și multe alte delicatese și remedii naturale. Cu aproximativ 40 de expozanți prezenți, veți avea oportunitatea unică de a cunoaște mai bine minunile apiculturii și de a susține producătorii locali.

🐝 Vă așteptăm să sărbătorim împreună frumusețea și generozitatea naturii.

⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media.

📍Parcarea Era Shopping Park – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Era Park Iasi

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Martie 2024

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL