Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair @ Hanul cu Tei

Sâmbătă 01 Decembrie 2018
București

În perioada 1 – 26 decembrie 2018 în curtea Hanului cu Tei de pe Str. Lipscani, nr 63-65, se va organiza Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair – singurul târg din Centrul Vechi al Bucureștiului dedicat iubitorilor de produse handmade.❄️❄️❄️❄️

Vino să te bucuri de Magia Crăciunului, ☃️☃️ de obiectele de artizanat, ideile inedite de cadouri, expozițiile în aer liber, de atelierele arts&craft, de colindele creative, delicii culinare tradiționale, decorațiuni handmade. Garantăm un adevarat paradis de lumini și culori!

De 1 decembrie vom sărbători Marea Unire în curtea Hanului cu Tei prin deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, cu evenimente culturale realizate în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București și Liceul de Arte Nicolae Tonitza, expoziții în aer liber, demonstrații de pictură/ateliere creative, cântece autentice românești.

26 de zile de sărbătoare în care Hanul cu Tei își va întâmpina vizitatorii într-o atmosferă festivă, plină de lumini și culoare. Căsuțele amenajate în spiritul Crăciunului oferă o multitudine de idei de cadouri, alimente și specialitati gastronomice gustoase și tradiționale, activități interactive pentru întreaga familie. Ești pregătit să faci parte dintr-o poveste magică?
Arta populară românească poate fi descoperită în cadrul Târgului Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair prin intermediul artistilor plastici și a meșterilor care ne vor împărtăși din secretele prelucrării sticlei, a lemnului, dar și a realizarii decorațiunilor personalizate de Crăciun. Un loc de poveste pentru clipe magice!

Vrei sa iei parte la povestea noastră magică?
La Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair vei regăsi o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă realizate de artiști plastici cu har, jucării, accesorii, la produse și preparate realizate dupa rețete tradiționale românești – prăjituri de casă, cozonaci, poale în brau, vin fiert – pline de savoare și gust autentic. Vă așteptăm cu mare drag la un târg de poveste!

Ce poate fi mai minunat ca zâmbetele pline de curiozitate ale celor mici? Vino cu întreaga familie să te bucuri de atmosfera creată special pentru tine. În Ajun de Crăciun, copiii îl vor întâlni pe Moș Crăciun și spiridușii lui. Vor trăi o minunată aventură într-un Han de poveste unde imaginarul devine posibil. Garantăm surprize la orice pas!☃️☃️

În plus, atmosfera de basm va fi completată de grupurile de coriști din cadrul Liceului de Arte Nicolae Tonitza care vor concerta în cadrul evenimentului Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair .❄️❄️

Vrei să ni te alături ca expozant la Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair ? Creațiile tale sigur vor aduce un plus de magie Hanului cu Tei!
Inscrie- te aici : http://www.artistique.ro/targul-de-craciun-rembrandt-christmas-fair

Perioada de desfășurare a Târgului de Crăciun TÂRGUL DE CRĂCIUN REMBRANDT CHRISTMAS FAIR , ce va avea loc în HANUL CU TEI, str Lipscani nr 63-65, este 1 DEC – 26 DEC 2018.

V- ati dorit un spatiu de expunere in Curtea Hanului cu Tei ? Acum aveti sansa sa va amenajati pt aproape o luna de zile un spatiu in care vizitatorii sa va descopere minunatele creatii prin intermediul Targului de Craciun!

Unde? Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr. 63-65, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Decembrie 2018

Program:
De la 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL