Târgul lui Brumar 2019 la MȚR

22-24 Noiembrie 2019
București

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează Târgul lui Brumar din 22 până în 24 noiembrie la Muzeul Național al Țăranului Român din strada Monetariei numărul 3. Programul este între orele 10, 00 și 18, 00 și intrarea este liberă .

Zeci de producători, meșteri, artizani și colecționari aduc cu ei roade bune obiecte tradiționale și de colecție. Vă invităm într-o călătorie culinară dar și etnografică prin toate zonele țării.

Puteți degusta preparate tradiționale, dulcețuri și zacuști, siropuri naturale, păstrăv afumat, kuros kalacs, brânzeturi și țuici, miere și vin, plăcinte și prăjituri, fructe și legume românești și puteți târgui piese de port tradițional din Muscel, Banat, Moldova, Mehedinți, Vlașca, Gorj sau Vâlcea.

Colecționarii aduc obiecte din gospodăria țărănească, mobilier, bijuterii, porțelanuri, ceramică și fel de fel de obiecte vechi care refac atmosfera caselor țărănești și de oraș din vremuri de demult.

Meșterii vor fi prezenți cu obiecte din lemn, stică, vitralii, icoane, ii, bijuterii, marochinărie, jucării, cojoace, obiecte croșetate, lână împâslită sau cosmetice naturale.

În cadrul evenimentului partenerii noștri de la Cantus Mundi București vor susține două recitaluri astfel : Corul Magic – 23 noiembrie ora 10:00 și Maxicor – 24 noiembrie ora 17:00, coordonate de dirijor Angelica Baciu.

De vineri până duminică vă așteptăm în curtea Muzeului Național al Țăranului Român cu roade bune , oameni frumoși și obiecte numai bune de târguit! Haideți !

Intrarea este liberă!

Detalii Eveniment

Perioada:
22-24 Noiembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL