Targul lui Brumarel. Targ de toamna la Muzeul Taranului Roman

11-13 Octombrie 2013

Targul lui Brumarel. Intre 11-13 octombrie 2013 la Muzeul Taranului Roman

afisbucuresti(1) Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza din 11 pana in 13 octombrie 2013, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, Targul lui Brumarel.
Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.

Va asteptam cu mic cu mare, la targ de toamna in loc cu dichis, in curtea interioara a Muzeului Muzeului National al Taranului Roman.
De vineri pana duminica, de dimineta pana seara, gasiti de toate si pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, palinca, branzeturi si delicatese din carne din Galati, Arges si Brasov, cozonaci domnesti si Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, turta dulce si covrigi, poale-n brau si prajituri traditionale, ca intr-o piata taraneasca autentica.

Pentru cunoscatori si colectionari, sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti…

Mester(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artisti cu demonstratii la fata locului si mesteri populari: bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, ceramica si sticlarie, lucrusoare crosetate, sticlarie si alte mestesugareli.

Detalii Eveniment

Perioada:
11-13 Octombrie 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL