Târgușor de iarnă la Sâmbure | Brașov

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
Brasov

🌿 Târgușor de iarnă și atelier de kokedama, la Sâmbure 🌿

Avem un spațiu călduros și primitor. De aceea, ne-am gândit că vrem să chemăm cât mai mulți oameni să ne treacă pragul și să ne bucurăm împreună de perioada aceasta de dinainte de Sărbători.

E prea multă agitație în oraș, prea multă alergătură, sunt prea multe treburi de făcut și prea multe mașini în trafic. Haideți să petrecem împreună un pic de timp departe de toate grijile și agitația de zi cu zi.

Vă invităm sâmbătă, 7 decembrie, la un târgușor de iarnă – unde puteți găsi cadouri, aranjamente pentru Crăciun, ceva bun de mâncare, ceaiuri alese și oameni faini, deschiși și iubitori de natură. Vom fi noi – Dana și Alexandra de la Sâmbure – și prietenii noștri cu hăinuțe pentru copii, creme și uleiuri naturale și handmade, aranjamente de Sărbători pentru casă și birou și tot felul de alte lucruri interesante de luat acasă.

🌳 Atelier de kokedama 🌳

Sâmbătă – 7 decembrie, de la ora 11.00, timp de aproximativ o oră, vom intra în atelierul Sâmbure și, împreună, vă vom ghida spre experiența realizării primei voastre kokedama.

Kokedama este un bulgăre de pământ și de mușchi, construit în jurul unei plante vii. Acest fel de a pune în valoare frumusețea unei plante își are originea în Japonia și este o metodă minunată și estetic surprinzătoare de a aduce natura în spațiul interior în care trăim. Credem că, odată ce ai primit o kokedama în casa ta, în timp o să îți dorești să crești mica grădină suspendată pe care ai început-o astfel. De asemenea, lucrul cu pământul și cu plantele vii este terapeutic. Așadar, te invităm la o sesiune de reconectare cu pământul, cu natura, mai ales că acest lucru se întâmplă în mijlocul orașului…

În cadrul atelierului de kokedama vei primi toate informațiile și materialele de care ai nevoie pentru a meșteri primul tău #sâmbure. Îl iei acasă și poți începe astfel o relație frumoasă și trainică, cu #sâmburele care ți-a încredințat rădăcinile. Alături de kokedama, primești sistemul de prindere și instrucțiunile de îngrijire, pentru a-i învăța și pe cei de acasă cum să fie atenți la nevoile noului membru al familiei.

Locurile la atelierul de kokedama sunt limitate la 15. Așadar, așteptăm înscrierile voastre, printr-un mesaj direct pe pagina noastră de facebook sau la [email protected].
Investiția ta în atelier este de 110 lei.
Sunt incluse ceaiul și cafeaua + o mică surpriză, cadou din partea noastră!

🌾 Vă așteptăm cu mare drag, sâmbătă, 7 decembrie, de la 10 la 15, la târgușorul nostru de iarnă 🌾


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
10:00 - 15:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL