To space and beyond. Ateliere gratuite pentru copii 9-11 ani la Cărturești

11:00
Sâmbătă 23 Septembrie 2023
București

🥁Joacă și creativitate în limba engleză cu Flying Colours!

📚Pentru copiii dornici de joacă și povești în limba engleză, am lansat în parteneriat cu Librăria Carturești Verona atelierele gratuite pentru copii. Vom descoperi împreună personaje fabuloase și jocuri atractive, în timp ce exersăm limba engleză prin joacă și povești.

🟣 Pentru sâmbăta 23 septembrie 2023, ora 11:00, am pregătit o activitate captivantă, dedicată copiilor pasionați de planete și spațiu!

😊Devenim exploratori și inventatori spațiali, vizitând planetele Sistemului Solar și creând propria noastră planetă. Este timpul să ne luăm costumele de astronauți, alături de un strop de curiozitate și un praf de creativitate și să pornim într-o nouă misiune spațială.

Vom explora cele 8 planete ale Sistemului Solar, descoperind ce mistere ascund acestea, iar apoi ne vom folosi cunoștințele acumulate și creativitatea pentru a deveni creatorii propriei planete.

Atelierul se va desfășura în limba engleză. Vă așteptăm cu voie bună.


 RECOMANDARE


Vârstă copii: 9-11 ani
Nivel engleză: A1-A2
Număr maxim de participanți: 14

📧Înscrieri: https://bit.ly/44Uj6Mj

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

După înscriere, veți primi un email de confirmare a locului rezervat.

🔎Flying Colours este Centru de Engleză premiat Cambridge în cadrul competiției Preparation Centre Awards – organizată de Cambridge Assessment English, care premiază cele mai bune centre de pregătire Cambridge din România. Misiunea noastră este de a oferi cel mai potrivit mediu pentru cunoașterea limbii engleze.

📍 Cărturești – Verona, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1376948982857899/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Septembrie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Carturesti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Arthur Verona 13 -15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL