Toamna Copiilor. Ne pregătim pentru școală la Veranda Mall | 8-10 Septembrie

08-10 Septembrie 2023
București

Cu ocazia începutului de an școlar, elevii sunt invitați să își încarce bateriile pentru școală într-un weekend plin de evenimente la Esplanada Veranda Mall.

Vineri pe data de 8 septembrie, copii se vor putea bucura de o zi întreagă de gimnastică în compania campioanelor României: Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Andreea Grigore, Irina Paun, și Larisa Iordache.

Evenimentul Minigym, organizat în colaborarea cu Federația Română de Gimnastică, îi așteaptă pe toți copii doritori de mișcare și distracție. Participarea este gratuită și se face pe baza înscrierii prin formularul: https://verandamall.ro/evenimente/minigym-eveniment-federatia-romana-de-gimnastica-8-septembrie-2023/.

Vă așteptăm la Esplanada Veranda Mall între orele 10:00 și 15:00 să testați traseul de gimnastică pregătit chiar de campioanele olimpice ale României.

Sâmbătă, copii vor putea participa la o activitate interactivă de grupMystery Bottle.
Îndrumați de un entertainer și folosindu-se de bulinele cu cifre și mai multe sticluțe în care se află tot felul de întrebări/provocări educative, cei mici vor participa în mini-activități educative, menite să le dezvolte încrederea în sine și spiritul de echipă.

Pentru a avansa, copilașii trebuie să răspundă corect la întrebare/provocare, iar dacă mai mult de jumătate dintre participanți au răspuns corect, toată lumea avansează o bulină. La final, toți participantii vor primi o medalie și vom face dansul campionilor.

Evenimentul va avea loc la Esplanada Veranda Mall între orele 10:00 și 15:00. Intrarea este liberă și se face pe baza înscrierii prin formular.

Duminică încheiem vacanța cu Inspirație de toamnă, un atelier creativ în care copiii sunt liberi să creeze cele mai minunate tablouri de toamnă folosindu-se (sau nu) de șabloanele cu diferite imagini pe care le vom pune la dispoziție, de frunze, flori și crenguțe. Întâmpinând astfel toamna și începerea școlii.

Atelierul va avea loc la Esplanada Veranda Mall între orele 10:00 și 15:00. Intrarea este liberă, dar din cauza locurilor limitate, este necesar ca cei mici să fie înscriși pentru atelier prin formularul de mai jos.

Formularul de înscriere pentru evenimentele de sâmbătă și duminică: https://verandamall.ro/evenimente/ateliere-mystery-bottle-si-inspiratie-de-toamna-9-si-10-septembrie-2023/.

logo-veranda

Detalii Eveniment

Perioada:
08-10 Septembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL