Ursul păcălit de vulpe – Teatru de păpuși pentru copii cu SoArt

Sâmbătă 02 Septembrie 2023
București

Teatrul SoArt împreună cu Roaba de Cultura vă invită în data de 2 SEPTEMBRIE, ora 11.15, la spectacolul de teatru de păpuși URSUL PĂCĂLIT DE VULPE.

Povestea pornește de la imaginea vulpii, care stă cu botul întins pe labe, epuizată după o noapte în care nu a reușit să găsească niciun pic de hrană, firul poveștii cooptează treptat un car tras de boi încărcat de pește, un țăran săritor, o babă guralivă și un urs tare pofticios.

Vulpea nu își trădează reputația de animal viclean, se alege cu o masă pe cinste și își umple vizuina cu provizii. Dar povestea nu ar fi completă fără farsa de neuitat pe care i-o pregătește ursului credul.

Cei mici sunt invitați să descopere ițele încurcăturii create. Pentru ei, spectacolul se va transforma într-una dintre acele amintiri din copilărie de neuitat!

Distribuție: Stefan Opreanu (Actor si fondator Teatrul SoArt) și Grosu Anca (actriță si fondator al Trupei de teatru pentru copii Sufletos și colaborator Teatrul SoArt).

Durata aproximativa: 45 de minute;

Regie: Loreta Neculai.

📍 Roaba de Cultură, Parcul Herăstrău

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/groups/gokid.ro/posts/6309790635796224/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Septembrie 2023

Program:
De la 11:15

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL