Verde de Bologa 2023. Festival la Cetatea Bologa

18-20 August 2023
Cluj-Napoca

Un festival cât o vacanță!
… pentru că între 18 și 20 august aglomerăm zeci de ateliere și activități pentru copii și oameni mari într-o singură locațiie: BOLOGA!

Așadar, la ediția a 3-a a festivalului ”Verde de Bologa”, copiii vor putea să participe la orice – de la ateliere de pictură și actorie, la cursuri de salvamont și inițiere în mânuirea sabiei, de la teatru de păpuși și vânătoare de comori la demonstrații de olărit, cioplit în piatră și forjă sau pur și simplu jocuri în aer liber – în timp ce adulții pot frecventa un spectacol de teatru, o expoziție sau un concert. Sau pe toate trei…

Sau: pot vizita împreună Moara de apă, Cetatea sau Castrul roman Resculum – vom avea și o tabără cu activități tematice / reconstituiri istorice asigurate de Castrum Novis – un arbore sequoia uriaș dîn apropiere sau foodcourt-ul nostru cu de (aproape) toate.

Bonus: gazde faine, decor natural de zile mari și posibilitate de camping sau campare la tot pasul.

PREȚ ABONAMENT : 1 adult / 3 zile – 45 RON. Accesul și participarea copiiilor cu vârsta de până în 14 ani la toate activitățile din festival sunt gratuite.

PROGRAM – Verde de Bologa 2023

Ne puteți cunoaște și de pe pagina noastră de Fb, #verdedebologa.

VĂ AȘTEPTĂM CU VOIE BUNĂ!

”Verde de Bologa” este un eveniment organizat de Asociația Nomadart în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Poieni și cu Consiliul Județean Cluj.

📍 Cetatea Bologa, Strada Principală nr. 202, Bologa, Cluj (la 60 km de Cluj-Napoca)

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/558223623082901

Screenshot 2023-08-15 at 14-53-48 Verde de Bologa Facebook

Detalii Eveniment

Perioada:
18-20 August 2023

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL