Vrajitoarea KERA si cele sapte nestemate. Musical românesc pentru copii și tineri

Marți 20 Decembrie 2022
București

Cea mai grandioasă producție a unui musical 100% românesc pentru copii și tineri,  „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” are toate ingredientele unui succes: distribuție de zile mari cu cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești, costume și decor fascinante, muzică și concept originale, ce poartă semnatura celebrului compozitor Cristian Faur și un parcurs epic care aduce în scenă câteva dintre cele mai iubite personaje ale basmului universal: „Aladin și lampa fermecată”, „Scufița Roșie”, „Cei trei purceluși”, „Anastasia”, „Cartea Junglei”, „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, „Frumoasa și Bestia” și „Omul Păianjen”.

AVANPREMIERA la Palatul National al Copiilor – Sala mare

20 Decembrie ora 18:30

Toate aceste basme își împletesc poveștile într-o aventură plină de magie și suspans pentru a salva lumea poveștilor. Acțiunea începe în căsuța din padurea Eriborului, un tărâm magic, unde magul Serafim si ucenicul său, Piticel, păzitorii globului de cristal în care e păstrat „Spiritul Magic al Poveștilor”, încearcă să rupă blestemul vrăjitoarei Kera și să păstreze vii toate poveștile lumii. Unde oare se va ajunge la final?

Regia este semmnată de Răzvan Oprea, cunoscut publicului iubitor de teatru, dar și telespectatorilor care l-au urmărit în serialul „Mondenii”. Coregrafia poartă semnătura Cezarei Blioju, iar scenografia și costumele sunt realizate de către Viorica Petrovici.

Biletele pot fi cumparate de la:

  1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
  2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Detalii Eveniment

Data:
Marți 20 Decembrie 2022

Program:
De la 18:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

Județ:
Romania

Oraș:
Bucharest

Adresa:
Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL