Weekend Sessions la Grădina Botanică

26-27 June 2021
București

Vă invităm la deschiderea Weekend Sessions pe 26 iunie, de la orele 16.00 la Gradina Botanică D. Brandza a Universității din București.
Rezervă un loc pentru o seară cu poezie, sesiuni de muzică clasică, alternativă, jazz în iarbă și mici degustări de la antreprenori locali: www.weekendsessions.ro

👇👇 program: 16.00-21.00, access de la 16.00 prin intrarea principală
👇👇 locurile sunt limitate, se pot cumpăra și la eveniment bilete în limita disponibilității
👇👇 copiii sub 12 ani intrarea liberă, se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică, 5 lei
👇👇 se va face verificarea temperaturii la punctul de access si a certificatului de vaccinare sau dovezilor de testare conform regulamentului

În această vară Weekend Sessions pornește în Gradina Botanică seria de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural. În perioada 26 iunie – 19 septembrie, timp de 7 weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce împreună producători locali și sesiuni acustice de muzica clasica, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.
Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță.

Aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spatiu alternativ de întâlnire, cu scenă în iarbă pentru muzică și alte 4 zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet, de la 16.00 la 21.00.

În primul weekend sunt programate sesiuni muzicale de la Soul Serenade, blues &jazz, (26 iunie), Alex Olteanu, pian ( 26 iunie), Raluca Stratulat & Andreea Timiraș, vioară și violoncel (26 iunie), Coven Clash, alternative, (27 iunie), A-C Leonte, jazz (27 iunie), precum și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tinere actrițe pe 26&27 iunie, timp de o oră de la 19.30.

Din dorință de a pastra spațiul cât mai primitor pentru vizitatori, Botanica Weekend Sessions vă prezenta sesiuni acustice care se vor schimba la fiecare 30 de minute, cu pauze între reprezentații ce vor oferi publicului muzică ambientală dintr-o colecție specială.
Biletele se pot cumpăra de pe eventbook, fiecare este valabil o singură zi și pentru o singură persoană: bilet acces general – 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei access la Grădina Botanică sau 5 lei pentru elevi, studenți) – copiii sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de câte un părinte / tutore cu bilet valabil pentru ziua respectivă.

Publicul este invitat să aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția www.roditorfoodmarket.ro – platformă realizată cu suportul UniCredit Bank

O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune. Weekend Sessions Botanica pune accent pe selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților.

Cu misiunea de promova mai mulți artiști independenți și producători locali, Weekend Sessions Botanica sunt programate mai multe weekenduri, dar pentru a păstra atmosfera locurile sunt limitate în fiecare zi la 500 de participanți.

Calendarul verii are următoarele date: 26-27 iunie, 3-4 iulie, 10-11 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie.
Regulament general, poate suferi modifcări pe parcurs: https://weekendsessions.ro/regulament.html

!!! În Grădina Botanică nu se fumează (este monument istoric și trebuie protejată)
Pentru întrebări, idei, solicitări, ne puteți scrie pe adresa [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
26-27 June 2021

Ora incepere:
16:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădina Botanică București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Cotroceni, Sos.Cotroceni, 32

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL