Whisky Fest 2017

17-19 Noiembrie 2017

Primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine și cu tradiție prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului, ce va avea loc în perioada 17 – 19 noiembrie la Casa Presei, Sala de Marmură.

  • Vineri, 17 noiembrie, 17:00 – 00:00,
  • Sambata, 18 noiembrie, 14:00 – 00:00
  • Duminica, 19 noiembrie, 14:00 – 22:00

Festivalul va aduce într-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, într-o mare diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități cu o vechime mare, unele în premieră absolută în România.

În cadrul evenimentului, pasionații de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele câteva zeci de branduri ce vor participa la festival. În plus, față de ediția din 2016, patru noi importatori și-au anunțat prezența în festival, cu o serie de etichete inedite. Lista completă a participanților va fi anunțată în cel mai scurt timp.

Whisky Fest se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky adevărat și doresc să deguste atât o băutură fină, cât și povestea din spatele acesteia. Astfel, în cadrul evenimentului, vor avea loc mai multe sesiuni de mentoring, cu experți și ambasadori de brand din țară și de peste hotare, pregătiți să spună poveștile nemaiauzite din spatele etichetelor pe care le reprezintă.

Evenimentul se prezintă și cu o ofertă culinară concepută să complementeze și chiar să desăvârșească degustarea unui whisky fin. Oferta festivalului va fi variată, de la produse gourmet la ciocolată artizanală.

Prețul unui bilet pentru prima vizită la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participării și va include și un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizită, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea prețul de 70 de lei.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Eveniment exclusiv 18+, ținuta recomandată fiind smart casual.

>> Sesiuni mentoring Whisky Fest 2017 >> TBA

Biletele pentru aceste sesiuni se vor putea cumpara la fata locului, pe baza sistemului primul venit, primul servit.

Detalii Eveniment

Perioada:
17-19 Noiembrie 2017

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL