Winter Dream, Târgul de Crăciun al comunei Florești în 2022

30 Noiembrie - 24 Decembrie 2022
Cluj-Napoca

Miercuri, 30 noiembrie, se va da startul Winter Dream, Târgul de Crăciun al comunei Florești. Acesta este organizat de Primărie în parteneriat cu EC Garden, în parcul Poligonului.

Deschiderea Târgului de Crăciun din Florești va avea loc începând cu ora 19.00 când se vor aprinde iluminatul festiv. În aceeași seară de 30 noiembrie este programat și un concert The Motans.

„Mai întâi vom admira un număr de patinaj artistic spectaculos – cu care vom și inaugura patinoarul acestui sezon, iar mai apoi vom porni iluminatul festiv”, arată organizatorii despre ziua deschiderii Târgului Winter Dream.

Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Florești împreună cu EC Garden *extensia fetivalului Electric Castle de pe Cetățuie din Cluj-Napoca) și aduce publicului concerte live, colinde, tradiții, Ziua lui Moș Nicolae, ateliere, teatru. Activitățile sunt pentru întreaga familie, iar copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, vor putea să-și facă fotografii cu el și să-i spună ce își doresc să găsească sub brad. Nu vor lipsi nici spectacolele și nici spiridușii care vor realiza activități împreună cu cei mici.

Programul din 30 noiembrie:

19:10 – 19:40
Patinaj artistic Transylvania Skating
19:40 – 20:00
Aprinderea iluminatului festiv
20:00 – 21:00
The Motans
21:00 – 22:00
DJ Alex

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Noiembrie - 24 Decembrie 2022

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL