YogaFest Cluj 2023

19-25 Iunie 2023
Cluj-Napoca

YogaFest 2023 vă lansează o provocare!

Ca pregătire pentru Ziua Internațională Yoga sărbătorită pe 21 iunie, vă așteptăm la sesiuni zilnice în Parcul Central unde vom practica hatha yoga cu diferiți instructori. Pe lângă exerciții vom practica tehnici de meditație și relaxare și vom încheia întâlnirile cu câte o gustare de fructe.

În cadrul festivalului vor fi organizate și ateliere de Family Yoga, Ayurveda, Meditație, Artă, picnic în natură și alte surprize 🙂 Mai multe detalii în curând!

În epoca informației și a ușorului acces la diferitele culturi ale lumii, omenirea începe să cearna cele mai benefice activități aparute de-a lungul existenței sale. Yoga este una dintre aceste practici care nu ține cont de rase, culturi, vârste, sex sau granițe. De aceea este din ce în ce mai prezentă și larg folosită atât în scop medical în spitale de recuperare sau de către psihoterapeuți, cât și de către persoane private, pentru dezvoltarea personală, menținerea sănătății fizice și mentale, având ca scop comun bunăstarea și armonizarea vieții individului.
Câteva cuvinte despre organizatori:

Asociația Life Force este o organizație non-profit din Cluj, care promovează un stil de viață
sănătos și echilibrat, oferă activități de dezvoltare personală atât persoanelor cu nevoi speciale, cât și publicului larg. În proiectele noastre folosim o metodă foarte eficientă și atractivă și anume arta, care are rolul de a transmite mesaje într-un mod estetic și profund.
Centrul clujean pentru studii indiene din UBB este dedicat cercetării tradițiilor indiene, filosofiilor, limbilor și religiilor care fac din India una dintre cele mai interesante și incitante culturi ale lumii. Centrul are ca obiectiv principal promovarea culturii indiene și o mai bună înțelegere a ei prin programe complete de educație, cercetare și publicare.

Indian School of Yoga therapy este unul dintre studiourile de yoga cu cea mai rapidă dezvoltare din Cluj. Convingerea lor de a preda yoga corectă, reală și adevărată le-a ajutat să crească, dar pe lângă asta i-a ajutat pe mulți dintre clienții lor cu dureri de spate, tulburări de somn și probleme legate de stres și anxietate.

📍 Parcul Central – Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/6112624088814631


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
19-25 Iunie 2023

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL