Ziua copiilor care iubesc ceaiul, sarbatorita pe 18 octombrie

15:00:00 - 19:00:00
Sâmbătă 18 Octombrie 2014
București

 

Creative Arts organizează pe 18 octombrie o nouă ediție a Zilei copiilor care iubesc ceaiul, în cadrul Tea&Coffee Festival. 

ZiuaCopiilorcareiubescceaiul

 Anul acesta, simpaticul eveniment are loc la Caffé D’arthé și se desfășoară sub forma unui Regat al  ceaiului și al prăjiturelelor, în care copiii sunt invitați să petreacă o după-amiază de toamnă creativă, cu  ceai, prăjiturele și activități tematice.

 Porțile Regatului se deschid la ora 15:00, când se dă startul atelierelor de creativitate. Alături de  trainerii Creative Arts, copiii vor face cupcakes din pomponi, colaje cu ceainice, cești și prăjiturele, vor  înfrumuseța suporturi de căni și pahare prin tehnica decoupage-ului și se vor îndulci la un atelier de  gătit.

 În plus, cei mici se vor transforma în prinți și prințese prin face-painting și se vor amuza cu o recuzită  de poveste, numai bună de fotografiat și de luat acasă sub formă de poze ”la portofel”.

 Atelierele durează o oră fiecare și se desfășoară în paralel pe toată durata evenimentului, între orele  15:00 și 19:00. Participarea la oricare din atelierele de cupcakes, colaje și decoupage costă 10 lei, iar  pentru atelierul de gătit prețul este de 15 lei.

 

Caffé D’arthé se găsește pe strada Popa Nan nr. 7, în apropierea intersecției cu strada Pache Protopopescu.

Înscrierile și rezervările pentru Regatul ceaiului și al prăjiturelelor se fac la 0721321890.

Ziua Copiilor care iubesc ceaiul este un eveniment delicios organizat de Creative Arts pentru al treilea an consecutiv în cadrul Tea&Coffee Festival, singurul eveniment din România dedicat ceaiului și cafelei. Anul acesta, Tea&Coffee Festival se desfășoară în perioada 13-19 octombrie în Piața Universității și în 10 cafenele, ceainării și restaurante din București. 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Octombrie 2014

Program:
15:00:00 - 19:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Caffé D’arthé

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Popa Nan nr 7

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL