Ziua Internațională a Copilului „La Pogor, cu chef de joacă” Muzeul Vasile Pogor – Iași

Joi 01 Iunie 2023
Iasi

Suntem încântați să vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Copilului pe data de 1 iunie, într-un eveniment plin de bucurie și distracție, dedicat tuturor copiilor mai mici sau mai mari. 🎈

La noi, fiecare copil este o stea strălucitoare și merită să se simtă special în această zi dedicată în totalitate lor. Am pregătit o serie de activități captivante care îi vor ține pe cei mici încântați și le vor trezi imaginația.

Atelierele noastre vor oferi copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile creative și de a experimenta diverse activități distractive. Vor putea învăța să creeze obiecte artizanale, să picteze și să se joace cu culorile, să facă brățări colorate și multe altele.

Teatrul de păpuși va fi un alt punct culminant al evenimentului nostru.

Dar evenimentul nostru nu se oprește aici! Vom avea și momente muzicale și de dans care vor face inimile copiilor să bată mai tare. Vor putea fredona și dansa pe ritmurile lor preferate, alături de prietenii lor. Nimic nu aduce atât de multă bucurie și energie pozitivă precum cântecele și dansul, iar cei mici vor avea ocazia să se distreze la maximum.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de Ziua Copilului, să creăm amintiri minunate și să oferim tuturor copiilor un eveniment pe cinste!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sărbătoriți alături de noi Ziua Copilului și o să vă încântăm cu toate aceste activități minunate! 🎉

📍 Muzeul Vasile Pogor, Strada Vasile Pogor nr. 4, Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/637598424943598/

Detalii Eveniment

Data:
Joi 01 Iunie 2023

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL