Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară Montessano

V-aţi întrebat vreodată cum arată mediul Montessori prin ochii unui copil?

Experienţa Silent Journey & Discovery a fost creată de către Barbara Gordon, Trainer AMI, şi permite interacţiunea părinţilor cu mediul şcolar exact în acelaşi mod cum o face un copil.

Este ceea ce vă propunem să experimentaţi pentru prima oară în Romania, la Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Montessano, în data de 23 Ianuarie 2018.

La Școala Primară Montessano oferim copiilor abilitățile necesare pentru o viață sănătoasă și fericită, urmărind totodată cunoștințele solicitate de curriculum-ul național din România, pentru a asigura integrarea cu succes a școlarilor în sistemul românesc de învățământ.

Ne propunem să oferim o soluţie fiabilă părinţilor care caută o educaţie armonioasă, inter-disciplinară, aplicată şi nu în ultimul rând, o educaţie care să asigure obţinerea de performanţe şcolare.

Şcoala Primară Montessano este autorizată să funcționeze pentru nivelul primar conform Ordinul Ministrului nr.5767/2015.

 

VREAU SĂ PARTICIP!

 

De ce să alegeţi Şcoala Montessano pentru copilul Dvs?

Vă propunem un concept educaţional unic în România, care îmbină curriculum-ul national cu pedagogia Montessori, cu educaţia pentru sănătate şi multiculturalitatea.

Copiii au parte de educație cosmică și holistică, gândire liberă și creativă, independență și încredere, respect pentru natură, echilibru, empatie, viață conştientă și activă (mișcare în aer liber, fără telefoane mobile), multiculturalitate și non-discriminare.

scoala montessano

Hrana este bio și integrală, cu mare diversitate de nutrienți, combinații alimentare sănătoase, pregătită în bucătărie proprie.

Copiii aparțin de o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață.

Obiectivele şcolare din curriculum national le atingem bazându-ne pe particularităţle psihologice ale copilului de la vârsta de 6 – 12 ani: minte raţională, imaginaţie şi creativitate.

Copilul poate explora sala de clasă şi lumea din jurul lui, pornind de la întreg la detaliu şi înapoi la întreg din nou, deoarece în Univers stau ascunse toate tainele cunoaşterii. Materialele aranjate pe rafturi sunt grupate pe arii curriculare: Limbaj, Matematică, Ştiinţe, Istorie, Geografie, Lectură şi linişte, Limbă străină, Artă, Anatomie & Biologie & Zoologie.

Se porneşte astfel în călătoria descoperirii ariilor curriculare cu câteva Mari Poveşti: Dumnezeu care nu are mâini, Istoria apariţiei vieţii, Istoria apariţiei omului, Istoria scrisului, a geometriei s.a. care au rolul de a le stimula imaginaţia, creativitatea dar şi disponibilitatea de a invăţa singuri.

Copiii devin astfel calmi şi mulţumiţi să lucreze, în comunitatea de şcoală, la găsirea conexiunilor şi raţiunilor între lucruri. Pas cu pas, copilul şcolar contribuie direct la dezvoltarea şi construcţia lui interioară.

Evenimentul se adreseaza doar parintilor.

Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieţi până pe 22 Ianuarie, completând acest

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Program

23 Ianuarie, orele 16:30-18:30

  • 16.30-16.50 – Silent Journey
  • 16.50-17.30 – Discovery Journey
  • 17.30-18.00 – Viziunea Scolii Montessano
  • 18.00-18.30 – Sesiune de intrebari si raspunsuri

Locatie:

Scoala Primara Montessano

Detalii Eveniment

Data:
Marți 23 Ianuarie 2018

Program:
16:30 - 18:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Şcoala Primară Montessano – Educaţie Montessori

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL