Atelier de inițiere în fotografie pentru pitici | Iași

Sâmbătă 09 Noiembrie 2019
Iasi

Bună dimineața dragilor! Înainte de a fi fotograf de pui mici și drăgălași, prima mea iubire a fost și este fotografia de peisaj și natură! Este și cel mai ușor mod de a învăța și îndrăgi fotografia, folosindu-ne de lumina naturală.

O amică dragă, tot mi-a spus din primăvară să pregătesc un astfel de curs, pentru că în Iași nu prea avem unde scoate piticii la diverse activități în weekend. Și, pentru că sunt părinte de pitic, ce își dorește ca weekend-urile să fie pline de aventuri, hai să ne scoatem piticii la fotografiat! Dacă nu o facem noi, cine să o facă?

De aceea, în perioada următoare (prognoza nu e ok pentru următorul weekend, deci mă gândesc pe 9 sau 10 noiembrie, dacă vremea e ok, ora 10:30), așa cum am promis, voi face un curs de inițiere în fotografie pentru micuții noștri. Vârsta să spunem să fie între 5 și 15 ani aproximativ.

Cu telefonul, sau aparatul, 2 ore de petrecut în Grădina Botanică, în care să vă învăț micuții despre cum să folosească aparatul/ telefonul, cum să fotografieze, și ce să fotografieze, ce este timpul de expunere, ce este diafragma, și alte lucruri interesante despre fotografie.

Subiectele noastre vor fi florile, copacii, peisajele din jur, și proprii colegi de curs :).

Costul cursului va fi de 100 lei/ pitic. Separat se va achita taxa de intrare în Botanică.
Copiii între 5 și 10 ani, au nevoie de însoțitor, cei peste 10 ani, pot fi preluați de părinți la finalul cursului. Părinții ce rămân cu piticii vor sta un pic mai departe pe o băncuță să se odihnească și să socializeze ;), ca micuții să fie atenți la mine :).

Necesar de avut cu ei, un rucsăcel cu apă, șervețele, și o gustărică în caz că li se face fomică, papucei comozi (adidași, bocanci), ținute comode și adecvate vremii. Îi voi pune să stea în funduleț, sau în genunchi, deci ideal să nu fie ținute pe care nu doriți să le murdărească.
Și bineînțeles un aparat de fotografiat sau un telefon 🙂

Înscrierile se fac pe e-mail [email protected] (menționați numele copilului și al dumneavoastră, vârsta copilului, și datele de facturare dacă doriți să plătiți prin transfer bancar, sau să menționați cash, ca să pot aduce bonul fiscal) sau în mesaj privat pe pagină.

Unde? Gabriela Insuratelu – Newborn Artist, Bdul Chimiei 7B, Stânca, Iasi

Detalii https://www.facebook.com/events/721230741715407/

Locurile sunt limitate!

Vă aștept micuții cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Noiembrie 2019

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL