Atelier pictura spray-uri graffiti – Space Painting #kid-friendly +5 ani

Un atelier de Space Painting pentru toata lumea! Face parte din seria de ateliere prin care se strang fonduri pentru chiria scolii civice Casei Activistului.

Fie ca stii sau nu sa pictezi, noi te vom ajuta sa iti faci cele mai frumoase tablouri cu tema spatiului. Nu exista limita de varsta, deci poti sa vii impreuna cu copilul/nepotul tau de 5 ani de zile si sa il inveti cum sa picteze.

Noi aducem sprayurile colorate si plansele (de asemenea si masti, sorturi not to get too dirty), iar voi va aduceti pe voi, imaginatia voastra si o donatie de 50 lei! Atentie! Creeaza dependenta!

[ATENTIE] – Numarul de locuri pentru atelierul de Space Painting este limitat la 20 de persoane, dupa regula primul venit, primul servit.
Pentru o buna organizare participarea la atelier se va confirma dupa inscrierea la urmatorul link https://forms.gle/692YVhwpBpCY7ZkGA,
Contribuția participantului este de 50 RON, bani ce o sa fie donați pentru plata materialelor + plata chirie ca sa putem tine in viata proiectul Casa Activistului.

Cu cine? Badita Florin – a invatat sa picteze in Riga, Letonia, de la VadimMaster, maestru in Space Painting, cu peste 10 ani de experienta.
Florin a ținut mai mult de 50 de ateliere până acum.

Numărul maxim de participanți la atelier: 20
Locatia: Casa Activistului, strada Educatiei nr 32B

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 05 Octombrie 2019

Program:
12:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL