Bucuria caligrafiei. Atelier de caligrafie +8 ani la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
Iasi

Bucuria caligrafiei – Scrisul de mână, continuitate și creativitate în secolul XX

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează o nouă serie de ateliere de caligrafie, reunite sub genericul Scrisul de mână, continuitate și creativitate în secolul XX. Atelierele vor avea loc în lunile octombrie – decembrie 2019 și fi coordonate de prof. Valentin Zahorneanu, care, pe lângă cunoașterea și executarea principiilor întâlnite în caligrafia clasică, va învăța cursanții adoptarea unei poziții corecte a corpului în timpul scrisului.

Dintre beneficiile și importanța scrisului de mână amintim: îmbunătățește memoria și abilitățile de citire, scriere și limbaj, dezvoltă abilitățile motorii, ajută la exprimarea mai eficientă a emoțiilor, dezvoltă creativitatea și atenția.

Atelierele se vor desfășura la Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” (str. Petre Țuțea nr. 7, bloc 911, parter), începând de sâmbătă, 19 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 12.00, frecvența fiind de două ori pe lună, respectiv: 19 oct, 2 și 16 nov, 7 și 21 dec.

Vârsta minimă pentru participanți este de 8 ani.
Înscrierile se pot face prin telefon, la numărul 0332 110050 sau direct la sediul Filialei „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 7, bloc 911, parter).
Locurile sunt limitate!
Participarea este GRATUITĂ, în baza permisului de intrare.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Noiembrie 2019

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Detalii Eveniment Recurent

Bucuria caligrafiei. Atelier de caligrafie +8 ani la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași este organizat în perioada 19 Octombrie - 16 Noiembrie 2019; Sâmbăta la fiecare 2 săptămâni.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL