Caravana Metropolis la Opera Comică pentru Copii

21-23 August 2020
București

În weekend-ul 21-23 august, Opera Comică pentru Copii în colaborare cu Caravana Metropolis, vă propune un program cinematografic de excepție, la #CinemaOCC, pe acoperișul OCC #CinemaRooftop

❗ Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și pe baza completării acestui formular: https://forms.gle/N6jSUdLvJNFuoZ5G6

❗ Proiecțiile de film au loc pe acoperișul Operei Comice pentru Copii, adresa: Calea Giulești, nr. 16.

❗ Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea proiecției.

21 august, ora 20:45

, regia: Tim Burton
cu: Johnny Depp, Mia Wasikowska
detalii: 109 minute, AP 12, aventuri, familie, fantastic, 2010, SUA-UK

Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge și, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Țara Minunilor, un loc pe care știe că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-și mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roșie. Va reuși Alice să salveze Țara Minunilor și să se întoarcă în lumea reală?

22 august, ora 20:45

. ., regia Steven Spielberg
cu: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrymore
detalii: 115 minute, AG, familie, SF, 1982, SUA

sinopsis: Un grup de extratereștri vizitează Pământul, iar unul din ei se pierde și rămâne izolat pe această planetă. Extraterestrul este găsit de un băiețel de 10 ani, Elliot. Curând, cei doi încep să comunice și leagă o prietenie mai puțin obișnuită, în care E.T. învață multe despre viața de pe Pământ, iar Elliot despre adevăratele valori ale vieții și semnificația prieteniei. E.T. dorește să plece acasă, dar dacă Elliot îl va ajuta, își va pierede noul prieten.

23 august, ora 20:45

, James Cameron
cu: Zoe Saldana, Sam Worthington
detalii: 165 minute, AG, acțiune, aventuri, SF, 2009, SUA

sinopsis: 200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na’vi, o veche civilizație deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora și între timp tânărul se îndrăgostește de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.

Măsuri Specifice Sars-Cov-2 în cadrul obiectivului „Cinema OCC”:
Este obligatorie purtarea măștii de protecție de către toți participanții (+5ani). Părinții/tutorii/însoțitorii au obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile de așteptare și pe toată durata vizitei în curtea OCC.

Este interzisă schimbarea pernuței după ce aceasta a fost alocată unui participant sau a poziției acesteia în vederea respectării normelor sanitare.

‍♀ Este obligatorie respectarea indicațiilor personalului OCC, regulilor de distanțare și a celor sanitare impuse de reglementările în vigoare.

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 August 2020

Ora incepere:
20:45

Orasul:
București

Detalii Locație

Opera Comica pentru Copii

Județ:
Sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Giulesti nr 16

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL