Creative Life – Workshop pentru copii @ Constanta

22-23 June 2019
Constanta

Creative Life Workshop este un atelier de dezvoltare personală destinat copiilor si adolescenților, sustinut de doi psihologi acreditați, psihologi care au o experiență vastă în lucrul cu copiii.

Creative Life Workshop este un program de doua zile in care copiii vor descoperi latura creativa personala, prin exercitii atent structurate, cu scopul obtinerii puterii și înțelepciunii interioare, construind noi perspective de viitor pline de echilibru, satisfactie și bucurie.
Explorarea și exprimarea creativității noastre este unul dintre procesele cele mai pline de satisfacții pe care le putem face pentru a câștiga mai multă conștiință de sine și pentru a accelera dezvoltarea superioară a minții, spiritului și chiar a corpurilor noastre. Copiii se vor bucura de aceste exerciții și vor explora cu bucurie și împlinire vastele domenii ale creativității personale.

Acest transformări sunt posibile datorită unei tehnologii de excepție, tehnologia de orientare audio Hemi-Sync®, pionierată de Robert A. Monroe.
Procesul brevetat Hemi-Sync® a fost rafinat în decenii de cercetare și dezvoltare și este susținut de numeroase studii și lucrări profesionale a Institutului Monroe din SUA. De-a lungul anilor, aceste eforturi de cercetare și dezvoltare au condus la numeroase produse audio care încorporează Hemi-Sync® pentru aplicații specifice, cum sunt:

* atenția concentrată,
* stimularea memoriei,
* îmbunatatirea învatarii,
* eliminarea efectelor nocive ale jocurilor și programelor TV,
* eliminarea problemelor comportamentale,
* managementul stresului,
* îmbunătățirea somnului,
* consolidarea conexiunii minte-corp,
* meditația,

Există programe de cercetare și aplicatii practice în care tehnologia Hemi-Sync este integrată în școli si universităti din America, cu scopul creșterii capacității de învațare.

Locurile sunt limitate, numărul de copii care se pot înscrie este de doar 14, tocmai pentru a oferi copiilor înscriși o cât mai mare atenție din partea celor doi psihologi.

Informații despre metodă: http://psizone.ro/tehnologia-hemi-sync/
Informații despre traineri: http://psizone.ro/despre-noi/

Pentru înscrieri:
E-mail: [email protected]
Tel / WhatsApp: 0733 771 905 sau 0740 312 630

Pentru informații despre metodă:
Psih. Adrian Turcu,
E-mail: [email protected]
Tel / WhatsApp: 0752 466 792

Detalii Eveniment

Perioada:
22-23 June 2019

Ora incepere:
09:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL