Ethnologia Galactica la MET

28 May - 02 June 2019
Cluj-Napoca

ETHNOLOGIA GALACTICA, tradiționala expoziție de vară Brickenburg dedicată fanilor LEGO(R), revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (28 mai – 2 iunie)

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21

Perioada: 28 mai – 2 iunie

Orar: 28 mai – 1 iunie orele 11.00. – 19.00.

2 iunie – orele 10.00. – 17.00.

Ca în fiecare an, la începutul verii, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, împreună cu Asociația Brickenburg și Muzeul Municipal Dej, vă invită la tradiționala Expoziție de vară Brickenburg, Ethnologia Galactica, dedicată nu doar fanilor LEGO(R), ci și tuturor celor curioși să exploreze lumi fantastice construite din celebrele cărămizi.

În cadrul expoziției Ethnologia Galactica 2019 vor fi prezente 8 RLUG (recognized LEGO(R) User Grioups) din 6 țări, respectiv România, Serbia, Ungaria, Elveția, Italia și Marea Britanie.

Lucrările prezente în expoziție acoperă o vastă plajă de stiluri de construcție și teme, subiectele acestora pornind de la paleontologie, acoperind contemporaneitatea și ajungând până la era spațială. Ca elemente de noutate, alături de lucrări originale prezentate în premieră, expoziția de anul acesta are două secțiuni istorice privind perioada clasică a sistemului LEGO(R) – o secțiune generală la Muzeul Municipal Dej și o secțiune referitoare la cucerirea spațiului cosmic la Muzeul Etnografic al Transilvaniei – precum și o secțiune de fotografie in hobby-ul LEGO(R), cu lucrări ale unor artiști din Elveția, Italia si Ungaria.

Pe parcursul evenimentului se vor desfășura tradiționalele concursuri și activități interactive cu elemente LEGO(R), dedicate curioșilor și curajoșilor de orice vârstă.

Detalii Eveniment

Perioada:
28 May - 02 June 2019

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL