Evenimente Kid-Friendly în Bucureşti de 1 Decembrie Ziua Naţională a României

Ziua Naţională a României este anul acesta parte dintr-o mini-vacanţă de 5 zile în care cu siguranţă mulţi dintre noi vor alege să plece din oraş către destinaţii noi. Ceilalţi vor căuta locaţii kid-friendly şi evenimente în Bucureşti de 1 Decembrie la care să meargă împreună cu cei mici. 

Vezi şi ce facem cu copilul în weekendul 3-4 decembrie în Bucureşti, spectacole şi târguri la începutul perioadei de sărbători.

ce-facem-cu-copilul-in-bucuresti-3-4-decembrie-fb

Târgul de Ziua Naţională a României
1- 2 Decembrie

Târgul de Ziua Naţională a RomânieiMuzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” ne invită, în zilele de 1–2 decembrie, la Târgul de Ziua Naţională a României, organizat cu prilejul zilei ce marchează acest moment important din istoria poporului român.

La mare sărbătoare românească, Asociaţia Tradiţia Militară din Bucureşti, condusă de dr. Mircea Stoica,  va prezenta publicului onoruri militare în costume militare de epocă.

Din târgul meșterilor  populari  veți putea achiziţiona obiecte de artă populară românească, produse bio și din gastronomia tradiţională.

Detalii eveniment Târgul de Ziua Naţională a României 

Parada Militară de Ziua României
1 Decembrie

Copiii vor fi și anul acesta în linia întâi a spectatorilor de la Paradă Militară de Ziua României. Ei vor putea să vadă împreună forțele terestre, aeriene, năvale, dar și pe salvatorii ISU. Nu vor lipsi nici luptătorii antitero, militarii care au fost răniți în teatrele de operații din Irak și Afganistan și militarii americani de la baza Kogălniceanu.

Anul acesta sărbătorim 98 de ani de la Marea Unire. La eveniment sunt invitați și vor defila alături de soldații români și militari din Italia, Republică Moldova și Slovacia.

Târgul de Crăciun Bucureşti
1-30 Decembrie

Târgul de Crăciun București 2016. Bucharest Christmas Market
f/BucharestChristmasMarket

Dacă te întrebi când se aprind luminiţele de Crăciun în Bucureşti, îţi oferim răspunsul: odată cu startul Bucharest Christmas Market, cel mai mare târg de Crăciun din București în 2016. Târgul este deschis în perioada 1-30 decembrie în Piaţa Constituţiei.

Toate detaliile evenimentului Târgul de Ziua Naţională a României 

Vezi şi:

Festivalurile din Bucureşti în 2016

Cursuri de dezvoltare personală pentru copii

Responsabilităţile Copilului. Cum Îl Implicăm în Activităţile Casnice Familiale

Evenimente de sărbători în Centrul Istoric
28 Noiembrie – 18 Decembrie

Esplanada cu statui de la Piața Universității te aşteaptă la un mic târg de sărbători unde poţi savura un pahar de vin fiert şi gustări de sezon. Cei mici se vor bucura de un cadru de poveste şi de un brad înalt de 14 metri. 

În Centrul Istoric evenimentele vor continua în toată perioada sărbătorilor: Târgul de Design la Hanul cu Tei, Târgul Rembrandt Christmas Festival, ALT.CRĂCIUN şi Ateliere Șelari 13. Toate vor face obiectul unui articol cu toate evenimentele kid-friendly de sărbători în Bucureşti.

Food Truck Festival Xmas Edition
28 Noiembrie – 18 Decembrie

De la paradă la caravană. O caravană dedicată street food-ului, având ca scop promovarea mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos. Atât că și opțiune culinară de servit în oraș, cât și propunere alternativă pentru prânzul “pe tastatura”. La Food Truck Festival Xmas Edition!

festivaluri Bucuresti 2016Douăsprezece food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor staționa timp de 21 de zile, între 11:00-19:00, în parcarea Promenada Mall București.

Festigal
1 Decembrie – 2 Decembrie

 

O singură scenă pentru supervedete, teatru, musical, circ, concursuri de imprenovizație, efecte speciale, totul în două ore de spectacol total și fără limite de varsta! 

Festigal festivaluri Bucuresti 2016Divertisment pentru toată familia alături de vedetele Bartoș, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, SHOT, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya și mulți alții. Cu toții au acceptat să facă parte din debutul internațional al spectacolului tuturor spectacolelor – FestiGal, un eveniment de poveste care împletește perfect emoțiile, melodia, dansul, arta circului și comedia!

Detalii complete Festigal.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU